Patroana firmei pirotehnice de la Colectiv a murit! A fost găsită fără suflare în casă

Patroana firmei pirotehnice de la Colectiv a murit! A fost găsită fără suflare în casă
Daniela Nițu, găsită fără suflare în casă

Daniela Nițu, patroana firmei pirotehnice de la Colectiv a fost găsită moartă în casă.

Daniela Nițu este patroana firmei pirotehnice care a organizat focul de artificii de la Colectiv. Ea a fost găsită decedată la ea în casă.

Patroana firmei pirotehnice de la Colectiv a murit

Femeia primise cea mai mare pedeapsă în dosarul Colectiv.

Daniela Nițu a fost găsită moartă în casa în care locuia. Potrivit unor surse, femeia era moartă de mai bine de 24 de ore. Nu au fost prezente traume pe corp, iar Serviciul de omoruri din cadrul Poliției Capitalei a deschis dosar de moarte suspectă.

Ea a fost dusă la IML, unde i se va face autopsia. Se pare că Daniela Nițu nu mai vorbise cu familia ei de trei zile, motiv pentru care oamenii au alertat autoritățile.

„În data de 16..08.2021, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că într-un apartament din sectorul 5 a fost găsită decedată o femeie de 44 de ani.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.

Trupul neînsuflețit a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, a anunţat Poliţia.

Cine era Daniela Nițu

Daniela Nițu este soția acționarului principal de la firma pirotehnică care a organizat focul de artificii de la Colectiv. Aceasta a fost reținută în 2019, fiind acuzată că a favorizat infractorul și a primit cea mai mare pedeapsă.

Cei doi soți au negat orice legătură cu clubul Colectiv. Daniela Nițu a fost condamnată în 16 decembrie 2019 la 12 ani și 8 luni de închisoare.

În seara de 30 octombrie 2016, 65 de tineri au murit, atât în seara tragediei, cât și ulterior.  Aproape 200 de oameni au fost răniți în incendiul de la Colectiv.

Focul de la club a fost provocat de artificiile folosite în timpul concertului. Buretele de pe un stâlp a luat foc, iar flăcările s-au extins foarte repede în tot clubul.

Mai mulți oameni au murit prin combustie, asfixiere și intoxicații cu monoxid de carbon și alte gaze.

Urmăriți Playtech.ro și pe