04 aug. 2023 | 14:05

Pățania unui român la un supermarket cunoscut din România. Cum l-a lăsat casiera fără bani în cont după ce a cumpărat șuncă de curcan

Știri generale
Pățania unui român la un supermarket cunoscut din România. Cum l-a lăsat casiera fără bani în cont după ce a cumpărat șuncă de curcan
Foto: Profimedia

O sesiune banală de cumpărături s-a transformat într-o situație total neplăcută pentru un bărbat. Pățania unui român la un supermarket cunoscut din România a făcut furori în mediul online. Cum l-a lăsat casiera fără bani în cont după ce a cumpărat șuncă de curcan.

Ce a pățit un român la un supermarket din România

Ceea ce ar fi trebuit să fie o ieșire banală la cumpărături la sfârșit de săptămână s-a transformat într-o experiență neplăcută pentru un român. Bărbatul și-a povestit pățania pe o platformă de social media.

Totul s-a întâmplat într-un supermarket din Lugoj. După ce a achitat produsele alese, suma finală i s-a părut prea mare. Când a analizat cu atenție bonul, și-a dat seama că se strecurase o greșeală.

Printr-o eroare, ajunsese să plătească 140 de lei pe două sute de grame de șuncă de curcan. S-a întors la angajata de la casă, pentru a rezolva problema.

„Bună ziua. Am să vă povestesc puțin ce am pățit azi într-un supermarket din Lugoj. Fiind duminică, am zis să fac puține cumpărături. Am luat puțin din fiecare. Am ajuns la casa de marcat, casiera a scanat produsele, am scos cardul, am achitat.

Acum este surpriza. M-am uitat în coș, La bonul fiscal (mi s-a părut că este cam mult). Am verificat cu atenție bonul și am văzut că pentru 0,22 Gr. am achitat suma de 141 Ron.

Am adus la cunoștință doamnei casieră că nu a fost atentă la scanat (deși avea vechime de peste 3,5 ani). Și să își ceară scuze de eroarea comisă”, a povestit bărbatul, pe o platformă de social media.

Te-ar putea interesa și: Măsline spălate cu clor și vândute într-un supermarket din România. „Le-am rugat pe angajate să le mănânce”

Pățania unui român la un supermarket cunoscut din România. Cum l-a lăsat casiera fără bani în cont după ce a cumpărat șuncă de curcan

Cum l-a lăsat casiera fără bani în cont după ce a cumpărat șuncă de curcan

„Verificarea bonului fiscal este obligatorie!”

Clientul a fost uimit când a văzut reacția angajatei. Femeia ar fi fost revoltată de situația descrisă de el și i-ar fi reproșat pe un ton acid că se rățoia la ea.

„Revoltată, îmi răspunde cu un ton acid să nu mă rățoiesc la dânsa. Ok. M-am depărtat de casa de marcat și am așteptat circa 10 minute că sa vina cineva la biroul de informații să-mi restituie diferența de bănuți.

Deci, atenție! Verificarea bonului fiscal este obligatorie, dacă nu vreți să achitați erorilor de sistem sau neatenția casierului”, a fost mesajul scris de bărbat pe Facebook.

Te-ar putea interesa și: Alimentul de post din supermarketurile din România, adevărată otravă. Alertă de la InfoCons: are 50 de E-uri!

Parteneri
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani și se vehiculează că a semnat deja cu Antena 1
Redactia.ro
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie
Click.ro
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
Digi24
Adelina Pestrițu zguduie internetul românesc cu cel mai recent anunț. Mii de oameni au reacționat!
Unica.ro
Legea pensiilor. Modelul de recalculare
EVZ.ro
Star Matinal. Dan Ciotoi, luptă cruntă cu boala! Cum a fost salvat artistul, în ultima clipă. A fost la un pas de moarte: ”Dacă întârziam câteva ore...” / VIDEO
Spynews
Permis suspendat pentru 10 ani. Legea care va intra în vigoare în România
Capital.ro
Șoferii, avertizați să nu cumpere astfel de anvelope, deși prețul lor este foarte mic
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Veste CRUNTĂ pentru milioane de români. NU mai cresc salariile
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Horoscop săptămânal 13 - 19 mai 2024: Taurii au o perioadă deosebită în viața lor
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro