În aceste zile majoritatea gospodinelor se gândesc la viitoarele preparate delicioase pentru masa de Paște, iar printre rețetele posibile se numără și cea de pască fără aluat, o rețetă deja testată de Teo Trandafir de care te vei îndrăgosti.
Pe 5 Mai creștinii ortodocși vor prăznui Învierea Domnului Iisus Hristos, cea mai mare și mai importantă dintre sărbătorile creștine. Este un prilej ca famiile să se strângă și să celebreze această zi importantă, iar unul din aceste momente este ce poți găti la masa de Paște, și anume numai bunătăți tradiționale românești, și nu numai.
Multe gospodine deja știu ce au de făcut, astfel că scot de la sertar cele mai bune rețete de preparate culinare, de la sarmale, drob, și până la cozonac și pască.
Printre rețetele cele mai rapide se numără și cea de pască fără aluat, iar dacă nu ai făcuto, urmărește rețeta lui Teo Trandafir de care te vei îndrăgosti, și despre cre vedeta spune că e foarte simplu de preparat.
Când vine vorba de acest preparat, toate gospodinele știu că ingredientele sunt brânza de vaci, ouăle, ceva esențe, stafide și zahăr.
De altfel, aceasta este și rețeta lui Teo Trandafir, despre care spune că îi iese foarte bine și, pe cât de delicioasă este, pe atât de rapid de făcut:
„Am dat aceasă rețetă de pască fără blat, însă o mai spun pentru cei care nu au apucat să o testeze.
Se amestecă brânza de vaci, ouă, esența de vanilie sau de rom, stafide, un strop de zahăr și se pun într-un vas de Yena și se bagă la cuptor”, a mărturisit vedeta pentru Spectacola.
Pentru a avea toate datele, am aflat și care sunt ingredientele și cum o prepară celebra vedetă TV.
Ingrediente
Odată ce ai toate aceste ingrediente pregătite, este momentul să pregătim prima parte a rețetei.
Astfel că, vei avea nevoie de un vas mare, un mixer, și începi să adaugi ingredientele, dar nu fără să amesteci continuu cu mixeul, pus pe viteza medie.
După ce s-a omogenizat tot amestecul de ingrediente, îl torni într-un alt vas, de preferință un vas de yena rotund, și îl bagi la cuptor și după maxim 60 de minute o scoți, o lași să se răcească și o poți servi la masa de Paște. Poftă bună!