Panica uriaşă la America Express. Concurenţii, puşi în faţa unui joc periculos: electroşocuri. „N-am crezut că e posibil aşa ceva”

Panica uriaşă la America Express. Concurenţii, puşi în faţa unui joc periculos: electroşocuri. „N-am crezut că e posibil aşa ceva”
Panica uriasa la America Express. Concurentii, pusi in fata unui joc periculos electrosocuri. N-am crezut ca e posibil asa ceva

Luni, 23 ianuarie, Puya și soția lui, Melinda, au câștigat mult râvnita imunitate de la America Express, asigurându-și cazare, masă și participarea în următoarea etapăn a concursului. În cadrul jocului pentru amuletă de marți, 24 ianuarie, concurenții de la Antena 1 au trecut prin adevărate momente de spaimă.

Puya și Melinda au câștigat imunitatea

Artistul Puya și frumoasa lui soție, Melinda, răsuflă ușurați după ce au câștigat cea de-a doua imunitate de la America Express.

Pentru restul etapei, cei doi parteneri vor sta liniștiți, fiindu-le asigurată cazarea și mesele. De asemenea, rapperul și bruneta nu vor participa la cursa pentru Ultima Șansă de miercuri, 25 ianuarie.

Până acolo, însă, cele opt perechi din concurs au participat la una dintre cele mai periculoase și dificile probe din emisiune. Ajunși în capitala Mexico City, concurenții au fost nevoiți să semneze un pact de sânge, pentru a putea juca proba pentru amuleta de o mie de euro.

„Ați demonstrat până acum că aveți curaj, dar nu este de ajuns: trecem la următorul nivel!”, a anunțat prezentatoarea Irina Fodor, înainte de începerea cursei.

Concurenții de la America Express vor experimenta o probă cu electroșocuri, pact cu sânge și lupte cu tauri

Vedetele au acceptat provocarea unei probe solicitante, extrem de dure și periculoase, când au aflat că trebuie să se confrunte cu un taur, într-o arenă în care au avut de spart mai multe pinata.

În timp ce Jean Gavril, Andreea Antonescu și Andreea Bălan au declarat că nu se tem de probă și au curajul de a trăi această experiență, Cătălin Bordea și Chef Cătălin Scărlătescu au fost sceptici în privința renumitului Pacto de Sangre.

„Toate cursele sunt cu chin aici!”, spune Chef Cătălin Scărlătescu.

„Noi suntem curajoase. Câteodată și inconștiente”, a declarat Andreea Bălan.

„Nu prea am frici. Mi-e frică în mare parte doar de mine, să nu-mi ating potențialul”, a fost replica lui Jean Gavril.

„Eu m-am speriat un pic. Când aud de sânge, azteci, curaj, mă gândesc că n-am ce să caut acolo”, a fost reacția lui Cătălin Bordea.

Mai mult de atât, echipele de la America Express au fost provocate să intre într-un joc mexican cu electroșocuri.

„Am crezut că e o glumă. N-am apucat să menționez că a doua cea mai mare frică a mea, în afară de păianjeni, este curentatul. N-am crezut că este posibil așa ceva”, a declarat Bie Adam.

Jean Gavril și fratele său, Doru, s-au certat în timpul jocului, atunci când mezinul familiei a vrut să forțeze mâna judecătorului, crescând voltajul electroșocurilor, spre nemulțumirea câștigătorului de la Dancing on Ice 2022, care țipa de durere.

Urmăriți Playtech.ro și pe