Ozzy Osbourne, chinuit de o boală cumplită. Ce a transmis fanilor

Ozzy Osbourne, chinuit de o boală cumplită. Ce a transmis fanilor
Ozzy Osbourne, chinuit de o boală cumplită. Ce a transmis fanilor

Ozzy Osbourne este una din marile vedete ale rock-ului. Unul din ”părinții” rock-ului alternativ, cu mii de fani în toată lumea. Starul britanic și familia sa, într-un interviu acordat emisiunii „Good Morning America”, a dezvăluit că a fost diagnosticat cu boala Parkinson în februarie 2019.

Ozzy Osbourne, chinuit de o boală cumplită

Osbourne, acum în vârstă de 71 de ani, și solistul trupei Black Sabbath, a fost obligat să-și anueze concertele din turneul său „Adio” în aprilie trecut, după o serie de probleme de sănătate, inclusiv pneumonie și căderea în casa sa din Los Angeles. În ciuda diagnosticului, Osbourne și familia sa au decis că va continua să concerteze. Cu toate acestea, următorul său pas a fost de a vizita un profesionist în Elveția, care se concentrează pe sănătatea sistemului imunitar.

Ce a transmis fanilor

„Ei sunt aerul meu, știți. Ei știu că sufăr de Parkinson. Și sper doar să stea și să fie acolo pentru mine, pentru că am nevoie de ei.”, a spus Osbourne despre fanii săi.

În aprilie 2019, emblematicul solist al trupei Black Sabbath, a fost forțat să amâne concertele din Marea Britanie, Europa, Australia, Noua Zeelandă și Japonia, după ce a fost internat cu pneumonie. A amânat apoi toate emisiunile viitoare din 2019, din cauza uneui accident ulterior, produs în casa vedetei.

Soția sa, Sharon, a dezvăluit natura problemelor lui Ozzy, inclusiv modul în care a căzut în comă și a reușit, la acel moment, să-și rupă tijele metalice, pe care le avea în picior, după un accident de motocicletă.

”Nu este o condamnare la moarte, după cum și-ar imagina unii, dar afectează anumiți nervi din corpul tău. Și este, ca și cum ai avea o zi bună, o zi bună și apoi o zi cu adevărat proastă.”, declara Sharon, imediat după diagnosticarea lui Ozzy cu Parkinson.

Ozzy Osbourne, chinuit de o boală cumplită. Ce a transmis fanilor
Ozzy Osbourne, chinuit de o boală cumplită. Ce a transmis fanilor (foto: GettyImages)

Ozzy, așa cum îl știe toată lumea, este un tip optimist și, nu de multe ori, a glumit pe seama problemelor sale de sănătate.

”Anul acesta a fost extrem de provocator pentru noi toți. Am avut o intervenție chirurgicală la gât, care m-a dat peste cap. Am amorțeli la brațul drept în urma operației. Picioarele mi se par reci.”