Oraşul din România perfect de vizitat de Crăciun. Are de toate: peisaje frumoase, străduţe ca în reviste şi restaurante de top

Oraşul din România perfect de vizitat de Crăciun. Are de toate: peisaje frumoase, străduţe ca în reviste şi restaurante de top
Orașul perfect de vizitat pentru Crăciun.

Oamenii așteaptă cu nerăbdare sărbătorile, iar cei mai mulți vor să ajungă rapid la târgul de Crăciun. Un anumit oraș este perfect pentru a fi pus pe lista orașelor de vacanță în perioada aceasta. Aici poți să găsești oameni calzi, străduțe fantastice, decorațiuni superbe și liniște. De asemenea, aglomerația nu este un lucru pentru care să își faci griji ca în alte orașe. Despre ce este vorba?

Orașul din România perfect de vizitat de Crăciun: românii au fost plăcut surprinși

Românii abia așteaptă să se bucure de muzică și preparate delicioase de sărbători la Târgul de Crăciun. Cei mai mulți de întreabă unde este cel mai frumos loc. Iată să majoritatea cetățenilor au votat că Sighișoara este superbă în perioada sezonului rece.

De asemenea, ea deține și câteva cetăți medievale din Europa care mai sunt încă locuite. Sighișoara este o locație superbă cu o arhitectură remarcabilă, încărcată de istorie și un pitoresc aparte.

Orașul a fost supranumit încă de la începutul secolului al XX-lea ,,Perla Transilvaniei” pentru poziția dominantă și pentru ambianța geografică. De asemenea, planul orașului-cetate este caracteristic orașelor germane întemeiate în evul mediu târziu.

Cei mai mulți abia așteaptă să vadă cetatea medievală a Sighișoarei care este legată de tatăl lui Vlad Țepeș. Aceasta este situată în inima Transilvaniei, la 120 de kilometri de Brașov, 95 de kilometri de Sibiu și 55 de kilometrii de Târgu-Mureș.

Azi se mai păstrează doar 9 turnuri din 14 construite inițial. Cel mai important dintre ele a devenit și simbolul Sighișoarei, fiind Turnul cu ceas cu 7 figurine ce reprezintă zilele săptămânii.

Foarte mulți români se vor îndrepta spre acest loc special pentru Târgul de Crăciun. Cei mai mulți abia așteaptă să vadă imaginile superbe și să guste din delicatesele pregătite de localnici în perioada specială a anului.

Târg de Crăciun București 2022

Anul acesta vor fi organizate două Târguri de Crăciun în București. Mai exact, este vorba despre Piața Constituției și Parcul Drumul Taberei.

În târgurile deosebite vă puteți răsfăța cu muzică bună, bucate tradiționale, cadouri pentru cei dragi și multe alte activități. Târgul de Crăciun din Piața Constituției se deschide chiar în perioada 20-26 decembrie potrivit anunțului făcut de primarul Nicușor Dan.

De menționat este faptul că în acest an Primăria Capitalei nu va mai percepe o taxă de intrare în Târgul de Crăciun din București. Românii sunt încântați de fiecare dată datorită acestui eveniment, mai cu seamă că cei mai mulți se pregătesc să ajungă acolo rapid.

Urmăriți Playtech.ro și pe