Orașul din România pe care turiștii din 190 de țări se bat. Toți vin aici în vacanță

Orașul din România pe care turiștii din 190 de țări se bat. Toți vin aici în vacanță
Ce oraș din România iubesc străinii

Mulți români vor să plece în vacanțe de lux și să aleagă fel și fel de destinații exotice, dar puțini știu că există un oraș pe care se bat turiștii! Toată lumea își dorește să vină în România pentru a vizita câteva locuri considerate banale de locuitori.

Turiștii se bat pe un oraș din România. Care este motivul

Multe persoane ce locuiesc în România sau în orașele frecventate de turiști poate consideră că unele locuri și-au pierdut din farmec, dar adevărul este că locuitorii din 190 de țări se bat pe frumusețile pe care le are de oferit țara noastră.

Un oraș din România a ajuns într-un top întocmit de Comisia Europeană privind destinațiile ce nu trebuie să fie ratate. Cei ce au decis să facă o listă au fost ajutați de oameni din 190 de țări, iar aceștia au decis că țara noastră merită atenție.

Într-o postare pe pagina oficială de Facebook, Comisia Europeană i-a invitat pe toți turiștii să viziteze Sibiul. Fosta Capitală Culturală Europeană din 2007 încă este considerată o destinație de vis oferită de România.

Străinii își doresc cât mai multe vacanțe în România. Ce i-a cucerit

Orașul din România a ajuns pe locul 5 în clasamentul întocmit de Comisia Europeană în urma voturilor persoanelor ce fac parte din 180 de țări. Se pare că această așezare combină istoria cu spiritul unui oraș european modern, de aici și atracția turiștilor față de tot ce prezintă țara noastră.

După ce Sibiul a devenit Capitala Europeană a Culturii în 2007, dar a și găzduit summitul european informal din 2019, orașul a trezit interesul printre persoanele ce își doresc să viziteze tot felul de locuri superbe.

Comisia Europeană recomandă Sibiul pentru city break-uri făcute în doi sau alături de familie, dar și pentru cei ce își doresc să se afunde în cultură și istorie.

De asemenea, pasionații de fotografie pot să găsească în acest oraș din România multe locuri de vis ce merită să fie surprinse. Cât despre cei ce vor să facă o poză perfectă pentru mediul vitual, ei și-au găsit mediul perfect!

Cele mai frumoase orașe. Unde trebuie neapărat să mergi

Mai mult, Sibiul este singurul oraș din România cotat cu 3 stele în ghidul Michelin, așa că poate să satisfacă gurmanzii. Acest loc cucerește și prin Târgul de Crăciun, ce prezintă o atmosferă de basm și atrage turiștii din toată lumea.

Sibiul este singurul oraș din România ce a intrat în top 5. Acesta se află pe locul 5, iar pe locul 4 se regăsește Florența, Italia. Locul 3 l-a primit Cavtat, Croația, iar pe locul 2 se află Roma, Italia. Cel mai frumos oraș ar fi chiar Braga din Portugalia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI