Operația estetică pe care și-a făcut-o iubita lui Florin Salam. I-a surprins pe toți

de: Ana Chivu
21 04. 2022

Iubita lui Florin Salam nu se ferește să apeleze la măestria medicilor esteticieni. Aceasta trece pragul cabinetelor specializate de fiecare dată când nu este mulțumită de micile detalii care fac diferența. Roxana Dobre și-a făcut acum o nouă schimbare pe care fanii ei au observat-o imediat. Noua intervenție și-a făcut loc în viața ei chiar cu puțin timp înainte de nunta cu Florin Salam. Cei doi urmează ca în sfârșit să facă pasul cel mare.

Ce intervenție estetică și-a făcut Roxana Dobre: iubita lui Florin Salam arată spectaculos

Roxana Dobre și Florin Salam au spus DA în fața ofițerului stării civile, iar în curând urmează să se bucure și de marele eveniment.

Roxana Dobre a hotărât că acum este momentul pentru o schimbare. Partenera de viață a artistului a postat câteva imagini chiar după ce a fost în vizită la un medic estetician.

Ea s-a afișat foarte mândră și fericită de decizia sa, ulterior postând și câteva imagini pe rețelele de socializare. Mai exact, vedeta a dorit să își definească mandibula, așa că s-a lăsat pe mâinile specialiștilor pentru acest lucru.

”Îmi place mult, mult, mult, rău de tot! Definirea mandibulei”, a spus Roxana Dobre pe Instagram.

,,Strălucește soarele până și noaptea de bucurie la ce m-ai întrebat”

Este fericire mare în familia celor doi! Amorezii au confirmat faptul că urmează nunta mult așteptată. Cununia va avea loc pe 1 iunie, iar totul este pregătit deja până la cel mai mic detaliu.

Fanii artistului îl văd pe cântăreț extrem de fericit. Cu toate că ambii au ales să ofere detalii puține despre ziua cea mare, cei care îi iubesc se așteaptă la o petrecere plină de lux și cu momente memorabile.

”Deci, uită-te așa la privirea mea, chiar dacă sunt obosit, poți să mă mai întrebi o dată și apoi să te uiți din nou în privirea mea. Uită-te în ochii mei.

Bate soarele și noaptea. Acum, la ce m-ai întrebat tu, de bucurie. Strălucește soarele până și noaptea de bucurie la ce m-ai întrebat”, a spus Florin Salam acum ceva timp.

”Dacă nu era pandemia, Roxana și Florin ar fi făcut nunta de toamna trecută, atunci era programată. Roxana își dorește o locație exotică și vrea să se mărite pe plajă.

Din toate variantele s-a ales Dubaiul, pentru că se ajunge cel mai ușor, e cursă directă până acolo și pot zbura ușor și copiii”, a spus un apropiat al familiei lui Florin Salam.