Omorât în plină stradă. Încă un bărbat afro-american, ucis în SUA. Imaginile sunt îngrozitoare

SUA: Un bărbat de culoare a fost omorât în plină stradă

Crimă oribilă în Statele Unite ale Americii! Un bărbat de culoare a fost omorât în plină stradă în timp ce se afla cu fetița sa de mână. Imaginile sunt greu de privit.

SUA: Un bărbat de culoare a fost ucis pe stradă cu fetița sa de mână

Un bărbat care traversa o stradă din Bronx, New York, a fost împușcat mortal în timp ce era de mână cu fetița sa. O mașină se pare că i-a urmărit pe cei doi, a așteptat momentul oportul, iar în timp ce bărbatul era întors cu spatele pentru a-i spune ceva micuțeia acționat. Atacul a fost surprins pe camerele de supraveghere. Făptașul nu a fost încă prins. Bărbatul locuia în Brooklyn și a fost pronunțat mort la spital.

Din păcate, ceea ce i s-a întâmplat este unul din alte atacuri-surpriză dintr-o serie din cursul wekend-ului în care 49 de persoane au fost vizate și 7 dintre ele au fost împușcate, 5 dintre aceștia fatal, arată New York Post. Conform ABC7, ziua de 4 iulie a marcat violențe șocante în New York – 11 persoane ucise în 2 zile și 30 de incidente de violență asupra a 48 de persoane. Bărbatul ucis avea doar 29 de ani și era în vederea poliției, acesta fiind arestat de câteva ori.

„Există o activitate intensă a bandelor”

„Există o activitate intensă a bandelor, activităţi legate de droguri. Sunt persoane rele cu arme. Au loc reglări de conturi”, a transmis poliţia. Șeful departamentului NYPD a mai explicat că oamenii legii se tem să intervină din cauza noii legislații de interzicere a imobilizării cu piciorul la gât.

Primarul a declarat că sistemul judiciar nu mai funcționează normal în contextul pandemiei în timp ce poliția pne incidentele și violențele pe baza noilor reforme referitoare la cauțiuni, a procurorilor districtuali şi eliberărilor din închisoare din cauza epidemiei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI