”Omenirea va fi distrusă, sfârșitul este iminent!” Dezvăluiri devastatoare despre viitor

”Omenirea va fi distrusă, sfârșitul este iminent!” Dezvăluiri devastatoare despre viitor
”Omenirea va fi distrusă, sfârșitul este iminent!” Dezvăluiri devastatoare despre viitor

Un cercetător britanic avertizează că omenirea va fi distrusă, iar sfârșitul este iminent pe planeta noastră. Omul de știință a dat un avertisment dur lumii, iar asta pentru că omenirea a epuizat resursele naturale ale Pământului.

”Omenirea va fi distrusă, sfârșitul este iminent!”

Cercetătorul britanic Jane Goodll, câștigătoarea Premiului Templeton, a avertizat asupra finalului resurselor de pe Pământ. Setea de dezvoltare economică ne va conduce spre dezastru.

Numită Ambasadorul al Păcii de către ONU, Jane Goodall avertizează că pandemia covid-19 și criza climatică sunt rezultatul supraexploatării lumii naturale.

În cadrul unui interviu, ea a avertizat că omenirea va fi distrusă, dacă nu schimbăm modul în care sistemele alimentare și modul lor de funcționare.

Dezvăluiri devastatoare despre viitor

Ea a mai spus că trecerea virusului Sars cov-2 de la oameni la animale și intervenția umană extrem sunt de vină.

„Daca acesta nu este un apel de trezire, atunci eu nu dau prea multe sperante pentru viitorul planetei noastre.

Am creat conditiile care faciliteaza agentul patogen sa treaca de la animale la om, in aceste piete din Asia.

Dar a fost acelasi lucru cu cimpanzeii din Africa Centrala, cu virusul HIV si MERS, care a provenit de la camilele din Arabia Saudita”, a spus Goodall.

În plus, ea mai spune că singura modalitate de a inversa procesul este ca oamenii să folosească resursele naturale, care sunt finite în multe locuri. În plus, dezvoltarea economică nelimitată pe o planetă cu resurse finite nu este posibilă.

„Chestiunea este sa gasim acum modalitatea de a folosi resursele naturale, care sunt finite in multe locuri, unde natura nu le poate reface rapid.

Si avem aceasta idee nebuna ca poate exista o dezvoltare economica nelimitata pe o planeta cu resurse naturale finite. Asta nu merge. Perspecticvele pentru generatiile viitoare sunt sumbre”, a concluzionat reputatul om de stiinta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI