20 mart. 2024 | 14:36

Olimpia Melinte, șantajată de fiica ei: “Știe că merge asta cu sunatul și chematul” VIDEO EXCLUSIV

Monden
Olimpia Melinte, șantajată de fiica ei: “Știe că merge asta cu sunatul și chematul” VIDEO EXCLUSIV

Olimpia Melinte are parte de o viață palpitantă în ceea ce privește ieșirile în doi cu soțul. Și asta pentru că mezina familiei, Ingrid, se prinde destul de repede când lipsesc ambii părinți de acasă și protestează. Dacă până acum ceva vreme bunicii salvau situația, în prezent actrița și partenerul său de viață roagă prietenii sau o rudă să rămână cu cei doi copii preț de câteva ore, pentru că bunicii au revenit în orașul natal. În interviul exclusiv acordat pentru Playtech Știri, Olimpia Melinte ne-a povestit cum este viața alături de cei doi copii, de ce nu apelează la bonă, dar și dacă sunt în formula completă sau își mai doresc un moștenitor.

Olimpia Melinte: “Am ascultat-o și ne-am dus acasă la copii”

Olimpia Melinte și Luca Constantin și-au dorit doi copiii și se bucură de Sahsa și Ingrid, cei doi moștenitori ai lor alături de care viața a căpătat un alt sens. Până nu demult, cuplul a beneficiat de ajutorul bunicilor, care i-au ajutat la creșterea micuților.

Cum este situația în prezent, ne-a povestit actrița luni seara, la avanpremiera filmului “Băieții buni ajung în rai”, pelicula urmând să intre în cinematografele din toată țara din 22 martie.

Olimpia, cu cine ai lăsat copiii ca să poți să vii la film?

Cu mătușa. Mulțumesc, mătușa, pentru asta. Ea stă în seara asta cu ei și sper să se descurce, pentru că ultima oară ne-a sunat și ne-a spus: “Hai, că Ingrid plânge!” Am ascultat-o și ne-am dus acasă la ei. Ingrid face 3 ani în curând.

Crezi că este și un pic de șantaj la mijloc?

 Se prinde și știe că merge asta cu sunatul și chematul, dar, de obicei, se liniștește ușor dacă îi dai un biscuițel, dacă îi dai un iaurt îi mai trece așa supărarea.

Olimpia Melinte: “Bunicii s-au mutat înapoi la Iași”

Dar bunicii nu locuiesc în apropiere să vă ajute?

Bunicii nu mai locuiesc, s-au mutat înapoi la Iași așa că suntem singuri, suntem descoperiți. Ne bazăm în schimb pe oamenii apropiați, pe prieteni, mai vedem cum mai facem din când în când ca să putem evada împreună, pentru că, de obicei, fiecare iese de unul singur.

Nu ați luat în calcul și ajutorul unei bone?

Nu, pentru mine e foarte greu să-mi închipui că o persoană din afara familiei ar putea să le acorde copiilor aceeași atenție pe care le-o acordă bunicii. Și atunci îmi asum faptul că voi avea și perioade în care nu am să pot să fac anumite lucruri, pentru că trebuie să stau cu copiii. E simplu.

 Bunicii cât timp au locuit cu voi?

Nu au locuit cu noi, au locuit separat, dar bunica a stat vreo 10 ani în București, a stat și cu celelalte nepoate, deci 10 ani. E vorba despre soacra mea.

Olimpia Melinte: “Odată ce ți-ai asumat că vrei să faci asta, lucrurile merg bine”

Cum e viața cu doi prichindei? Vă mai încercați norocul și cu al treilea?

Noi suntem foarte bine în varianta asta, de patru, e arhisuficient, ne completăm foarte bine așa cum suntem unii cu alții. Nu, rămânem așa. Simplu nu e, dar nu e nici foarte complicat.

Odată ce ți-ai asumat că vrei să faci asta și vrei să ai copii și vrei să îi vezi crescând și să le fii aproape și să le fii alături, lucrurile merg bine. Atunci când ești împotriva a ceea ce ți se întâmplă, atunci e mai greu.

Citește și: Olimpia Melinte e mămică model! Ce a făcut, inspirată de propriul ei fiu

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată
Click.ro
Șofer român de TIR mort în Belgia după un incident șocant: Un capac de canal aruncat de pe un pod i-a trecut prin parbriz
Digi24
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Trăistariu, vorbe grele după Eurovision. De ce a ajuns concursul o catastrofă
EVZ.ro
Adevărul despre Andreea Liptak, după 12 ani! De ce a plecat din televiziune! A fost sau nu dată afară!
Spynews
Schimbare pentru cei care au PERMIS CATEGORIA B. Decizia oficială a intrat deja în vigoare
Capital.ro
Horoscop 13 mai 2024. Berbecii vor fi plini de energie și determinare, Racii iau decizii înțelepte
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Noi taxe și impozite pentru români. Ce biruri pregătește Guvernul
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro