Primele imagini de la petrecerea de nuntă a Liei Olguța Vasilescu și Claudiu Manda. Cum au apărut Dragnea și Irina

de: Iorgu Ianusi
31 03. 2019

Sâmbătă seară a avut loc petrecerea de nuntă a fostului ministru al Muncii, Olguța Vasilescu cu senatorul PSD Claudiu Manda, șeful Comisiei parlamentare de control a activității SRI.

Între invitați s-a aflat și președintele PSD, Liviu Dragnea, care a sosit la local în jurul orei 20:00. Liderul PSD a fost însoțit de iubita sa, Irina Tănase. Și premierul Viorica Dăncilă a ajuns la petrecere în jurul orei 20.00. Doamna premier le-a transmis mirilor tradiționala urare „Casă de piatră”, relatează Mediafax.

Fostul ministru al Muncii, Olguța Vasilescu, a publicat sâmbătă noapte fotografii de la petrecere pe contul său de Facebook.

La petrecere au fost așteptați peste 500 de invitați și printre aceștia, spuneau înainte de eveniment surse apropiate mirilor pentru agenția de știri Mediafax.

Cu toții s-au reunit într-o comună din Dolj, Ișalnița, într-un cort privat pentru petreceri.

Primarul din Ișalnița, Ovidiu Flori este nașul proaspăt-căsătoriților Olguța Vasilescu și Claudiu Manda.

Petrecerea are loc după au făcut pe 24 februarie, de Dragobete, cununia civilă urmată de cea religioasă, oficiată la biserica Mântuleasa din Craiova. Atunci, au organizat o petrecere într-un restaurant din centrul Craiovei.

Cuplul s-a grăbit pentru că se apropia Postul Paştelui în care nu se mai fac nunți.

După cununia religioasă, Olguța Vasilescu a publicat pe contul său de Facebook imagini și următorul mesaj:

„Cununia religioasă! Multumim tuturor celor care ne-au trimis astăzi mesaje și au fost alături de noi, dar și presei care a ințeles că e un eveniment privat și a respectat acest lucru! De Dragobete, va urăm tuturor să iubiți mult!”Olguța Vasilescu

Olguța Vasilescu și Claudiu Manda, fiecare la al doilea mariaj

Nași le sunt doi prieteni comuni, Ovidiu Flori, primarul prosperei comune Işalniţa și soția sa, Larisa Iuliana Flori, şefă de birou la Direcţia Proiecte din Primăria Craiova.

„Naşul e mai mic decât mine şi ca vârstă, şi ca funcţie. Sunt oameni cu suflet bun, de echipă.” Claudiu Manda

Nunta celor doi politicieni era anunțată de la începutul anului. Cuplul și-a cumpărat o casă în centrul orașului Craiova și, la solicitarea jurnaliștilor, Claudiu Manda a spus că aceasta ar fi costat 230.000 de euro.

Cei doi se cunosc din 1997. Au mai fost căsătoriți și amândoi au câte un copil din mariajele anterioare. Lia Olguța Vasilescu a fost soția lui Ovidiu Răzvan Wlassopol, membru în consiliul de conducere al Autorităţii de Supraveghere Financiară. Claudiu Manda a fost căsătorit cu Andreea, medic stomatolog, de care a divorțat în anul 2015.