02 apr. 2019 | 14:04

Olguţa are planuri mari cu darul de nuntă. Ce vrea să-și cumpere

Știri generale
Olguţa are planuri mari cu darul de nuntă. Ce vrea să-și cumpere

Olguţa Vasilescu speră ca darul de nuntă să-i ajungă măcar pentru un luxos conac boieresc, în care să locuiască cu Claudiu Manda.

Lia Olguţa Vasilescu, fostul ministrul al Muncii, care s-a căsătorit în acest weekend cu Claudiu Manda, senator PSD, a anunțat ce intenționează să facă cu darul de nuntă primit de la cei peste 500 de invitanți.

Olguța vrea să dea banii câștigați la nuntă, pentru a achita în totalitate palatul în care va locui alături de soțul ei. Conacul a fost achitat doar parțial, cu un împrumut făcut de Manda, în valoare de 150.000 de euro.

„În mod sigur achităm împrumutul luat de soţ pentru a cumpăra casa (n.r. împrumutul este de 150.000 de euro). O să trecem în declaraţia de avere, o să scriem cu cât am rămas după ce am scăzut cheltuielile. Am vorbit cu cei de la ANAF şi le-am spus că noi vrem să plătim impozitul pe banii primiţi la nuntă. Au spus cei de la ANAF că darurile nu se impozitează,” a declarat Olguța Vasilescu.

În ce conac opulent va locui cuplul de îndrăgostiți Olguța-Manda

Claudiu Manda, senator PSD, a cumpărat la începutul lunii ianuarie o casă boierească care este situată în centrul Craiovei, pe strada Fraţii Goleşti. Valoarea totală a conacului de lux se ridică șa 230.000 de euro.

Conacul este realizat în stil baroc și datează încă din anul 1906, dar a fost întreținut și renovat de proprietarul anterior. Luxoasa proprietate se întinde pe un teren de 200 de metri pătrați și cuprinde trei etaje, două livinguri, trei dormitoare, un dressing, o sală de dinning, o bucătărie şi două birouri. Cireașa de pe tort o reprezintă sala special amenajată pentru cinema.

„Luxul este oferit însă de finisaje. Ca şi exces de lux, în livingul de la parter avem un şemineu impunător şi elegant în acelaşi timp. Toate camerele au candelabre import Italia, uşile sunt dotate cu clanţe cu cristale Swarorovski, băile au robinete suflate cu aur de 24k, iar toate vasele wc au capace soft-close. La mansardă, ferestrele au o perdea pentru întuneric, sunt acţionate din telecomandă şi sunt prevăzute cu senzori de ploaie şi vânt pentru închidere automata”, se preciza în anunţul de vânzare al conacului.

În plus, locuința este dotată cu sistem de supraveghere şi monitorizare video, interfon, sisteme de climatizare şi sonorizare de înaltă performanţă.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Cum să scapi de riduri cu ajutorul bananelor. Vei avea o piele perfectă, ca de porțelan
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
TOATĂ ROMÂNIA se schimbă din temelii. Vestea a fost dată chiar astăzi, 10 MAI: Nu mai putem continua aşa
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Afecțiunea care se răspândește sever. Un miliard de persoane o au în prezent
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro