Ofertă de 3 lei pe lună de la DIGI România. Oferă aproape gratis cel mai tare gadget de pe piață

Ofertă de 3 lei pe lună de la DIGI România. Oferă aproape gratis cel mai tare gadget de pe piață
Ofertă Digi România! Clienții îl pot cumpăra aproape gratis

Digi România aduce o ofertă de nerefuzat în dreptul clienților săi. Oferă aproape gratis un gadget extrem de folositor. Dacă te duci la unul din magazine, îl poți cumpăra cu doar 3 lei pe lună.

Ofertă Digi România! Clienții îl pot achiziționa cu 3 lei pe lună

Digi România vine cu o nouă ofertă impresionantă pentru clienții săi. Digi este unul din cele mai mari și puternice grupuri de telecomunicații din țară de la acest moment. Milioane de clienți au luat deja o decizie foarte importantă.

Concret, cei de la Digi au anunțat oficial că oricare dintre românii abonați se poate bucura de posibilitatea de a folosi un router Wi-Fi 6 alături și de un abonament de internet fix, dar toate astea la un preț mai mic decât în mod normal.

Digi România cerea maximum 6 lei pe lună pentru a oferi în custodie un router Wi-Fi 6 pentru clienții care aveau abonamente de internet fix, indiferent cât de mare era viteza pentru ele.

Digi România a ales să ofere acest echipament în custodie la prețul de doar 3 lei pe lună, diferență care contează pentru unii români, timp în care alții aleg să nu schimbe opțiunea și să rămână cu decizia de a nu activa unul din abonamente cu internet foarte rapid. Digi România a surprins cu lansarea promoției speciale care este disponibilă pentru o perioadă nelimitată de timp.

„DIGI Romania le ofera clientilor din toata tara posibilitatea de a activa abonamente de internet fix care ofera viteze de pana la 1 Gbps, iar un router Wi-Fi 6 este neecesar pentru a beneficia pe telefoane si laptop-uri de viteze mari.

DIGI Romania stie cat de importante sunt vitezele mari de navigare pe internet pentru unii dintre clientii din toata tara, astfel ca decizia de a reduce pretul pentru routerele Wi-Fi 6 e una menita sa convinga mai multi oameni sa le ia. Totusi, beneficiile unui router Wi-Fi 6 sunt mari, in special pentru gameri, astfel ca daca aveti nevoie de viteze mari de navigare pe internet, si latente mici, atunci un router de acest gen aveti nevoie, mai ales ca DIGI Romania le ofera la preturi atat de mici acum”, arată idevice.ro

Cum poți să comanzi? Pas cu pas

1. Dacă ești deja client Digi NET și nu ai router de la noi, intri în contul DIGI.ro – Serviciile Mele și adaugi chiar de acolo noul router.
2. Dacă nu ești deja client Digi NET, ai din ce alege: 300, 500 sau 1000.
3. În cadrul fluxului de comandă alegi și routerul WIFI 6 și noi ne asigurăm să ajungă la tine.
4. Gata! Super net, ca la DIGI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI