02 nov. 2022 | 18:46

Obiectul bizar pe care îl poti observa în unele case vechi. Ar putea fi extrem de util și în locuințele noastre

Diverse
Obiectul bizar pe care îl poti observa în unele case vechi. Ar putea fi extrem de util și în locuințele noastre
Obiectul bizar pe care îl poti observa în unele case vechi

Cei pasionați de design interior, mai ales de fenomenul „vintage”, au remarcat, cu siguranță, un detaliu inedit ce astăzi ar părea ciudat într-o locuință modernă. Cu toate astea, acest obiect bizar din unele case vechi ar putea fi extrem de util și în ziua de astăzi.

Ce obiect bizar ai putea observa în unele case vechi

Sunt șanse mari ca pasionații de detalii deosebite arhitecturale șă fie fascinați și de fenomenul vintage, mai ales de casele istorice și de comorile de design pe care le ascund: ornamentele din lemn masiv, șeminee spectaculoase, iar lista poate continua, dar și adăugiri pe care unii le-ar considera ciudate, cum ar fi un vas de toaletă instalat în mijlocul subsolului.

În unele case vechi, în special în cele în care au locuit familii înstărite, sunt șanse mari să găsești pe holuri o chiuvetă minusculă. Nu este nicio greșeală, ci o soluție ce ar putea fi foarte utilă și în prezent.

Aceste chiuvete de mici dimensiuni erau folosite pentru a ajuta la curățarea unei case. În ele erau clătite mopurile și cârpele cu care se spălau podelele, se arunca apa murdară din găleți, făcând munca menajerelor mult mai ușoară.

Cum poate fi folosit în prezent

Găsirea unei chiuvete mici ascunse într-o casă mai veche poate părea puțin ciudată în zilele noastre, însă ar putea fi utile și în zilele noastre.

Acestea mai erau numite și chiuvete de majordom. O variantă modernizată a acestora se găsește și astăzi în unele bucătării contemporane.

Dacă ai cumpărat o casă veche ce are acest accesoriu, nu ezita să îl folosești, trebuie doar să te asiguri că este conectat la o sursă de apă. Dacă nu vrei sau nu ai cum să utilizezi chiuveta, o poți transforma într-un bol deosebit pentru animalul de companie. Preferi să încerci să o ascunzi? Alegeți să o folosești ca un suport minunat pentru plante. Opțiunile sunt nesfârșite!

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro