Obiceiul la care au renunțat Adela Popescu și Radu Vâlcan pentru a economisi bani. Pe ce cheltuiau lunar o sumă uriașă

de: Bișinicu Andreea
15 03. 2023

Din ce în ce mai multe vedete din showbizul autohton par să fie afectate de creșterile alarmante ale prețurilor din România. La ce gest au recurs Radu Vâlcan și Adela Popescu pentru a încerca să mai reducă din cheltuieli. Au renunțat la un obice costisitor.

Ce sacrificii au făcut Radu Vâlcan și Adela Popescu pentru a strânge bani

Adela Popescu și Radu Vâlcan au demonstrat întotdeauna că sunt persoane responsabile și părinți model pentru cei trei băieți ai lor, Adrian, Alexandru și Andrei.

Pentru că, în ultimele luni, prețurile la produse alimentare, facturi și utilități au crescut considerabil, cele două vedete au recurs la anumite metode pentru a-și gestiona cât mai bine finanțele și a încerca să economisească bani, renunțând la anumite obiceiuri costisitoare.

De exemplu, vedeta de la PRO TV și prezentatorul de la Insula Iubirii au redus ieșirile la restaurant, realizând că ei cheltuiau sume foarte mari pe mesele luate în oraș.

În consecință, după un scurt calcul, Adela Popescu și Radu Vâlcan au dat dovadă de responsabilitate și au decis să consume mai multă mâncare gătită, în intimitatea propriului cămin.

Blondina le-a povestit prietenilor săi virtuali h0tărârea pe care a luat-o împreună cu tatăl copiilor săi, pentru a mai reduce din cheltuielile casei.

„După sală s-a mers la cumpărături. Am decis de acum trei săptămâni să nu mai mâncăm în oraș, decât dacă este un eveniment mai special. Asta după un calcul al banilor pe care îi cheltuim la restaurante.

Suma ne-a înfuriat. Așa că am decis să facem cumpărături mai multe o dată pe săptămână. Până acum ne-am descurcat foarte bine.”, a declarat Adela Popescu pe Instagram.

„Nouă ne place să stăm în casă, iar Radu gătește foarte bine!”

Mai mult de atât, vedetele s-au organizat foarte bine în privința treburilor domestice și au decis să înfăptuiască o listă de cumpărături, o dată pe săptămână, pe care să o bifeze la supermarket, achiziționând toate produsele care le sunt necesare.

„Mâncam destul de mult în oraș. Îmi place în continuare să mănânc în oraș și mă relaxează, pur și simplu mă simt bine. După ce am tras linie și am văzut banii care se cheltuie într-o lună mi s-a făcut rău.

Am zis hai să facem un experiment. Mergem o dată pe săptămână și facem cumpărăturile după listă. Tot ce ne trebuie într-o săptămână.

Vreau să vă spun că suntem deja în a treia săptămână în care suntem un pic mai organizați. Am economisit destul de mult. Oricum nouă ne place să stăm în casă, iar Radu gătește foarte bine. Chiar era păcat să nu facem asta.”, a spus Adela Popescu pe rețelele sociale.