Oana Zăvoranu o face praf pe Andreea Bănică! De la ce a pornit totul. A fost incredibil de dură

de: Andrei Simion
08 11. 2020

Oana Zăvoranu revine în spațiul public cu acuzații și remarci dure la adresa unor vedete din media românească. Printre cele vizate s-a numărat și Andreea Bănică, despre care a scris recent pe rețelele de socializare.

Oana Zăvoranu atac dur către Andreea Bănică

În ultima perioadă bruneta Oana Zăvoranu a lansat o adevărată campanie împotriva așa-zișilor influenceri din România, ultima pe lista sa fiind și Andreea Bănică. Ultimele ei postări de pe instagram și chiar de pe facebook conțin mesaje dure la adresa multor vedete.

Oana vorbește, în termeni duri, desper cu au devenit peste noapte influenceri și ambasadori ai unor branduri în spațiul public. Nici Andreea Bănică nu a fost scutită de criticile divei, despre care a scris pe instagram. Comentariul publicat de Oana este însoțit și de o poză cu blonda Andreea Bănică.

Andreea Bănică noua victimă a Oanei Zăvoranu pe instagram

”Alta care a devenit influenceră MY a!@… și asta știe acum tot… inclusiv cum să vă fardați… tot mă, tot”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

”Eu le las pe astea muritoare de foame”

Nimeni nu știe de unde a pornit campania asta a Oanei Zăvoranu împotriva influencerilor din România, dar mesajele ei sunt dure. Mai mult de-atât, bruneta promite că le va demonstra cu adevărat ce înseamnă să faci această meserie. Andreea Bănică face parte dintr-un șir lung de vedete luate în vizor de Oana în ultima perioadă, ultima victimă fiind Adelina Pestrițu, la adresa căreia a avut câteva mesaje foarte dure.

”Eu le las pe astea muritoare de foame. De ce sunt așa de pornită? Păi ce înseamnă influencer? Influencer e cineva care influențează. Au influențat lume niște nume, niște oameni care au rămas în istorie. Nu se poate să facă reclamă la 10 creme într-o zi și să spună că sunt toate geniale. Cum te poți da cu 10 creme și să știi că este cea mai bună?”, a declarat Oana Zăvoranu.

Se pare că lucrurile nu se vor opri aici, vedeta anunțând un nou șir de postări despre influencerii din România. Anunțul l-a făcut pe facebook, într-o altă postare, la fel de dură, poate mai dură decât altele. Recent Oana a declarat război acestora pe un post de televiziune, invitată fiind telefonic să vorbească despre aceste lucruri. Rămâne să vedem care este următoare vedetă din lunga listă a Oanei, care va avea parte de critici dure din partea brunetei.

Pe facebook, anunțându-și cu surle și trâmbițe, plecarea cu avionul, alături de soțul ei, Oana a criticat dur și măsurile de purtare obligatorie a măștilor de protecție, chiar și în avion, declarând că:

”Bai nene eu am crezut ca mor din cauza acestei masti, din doua motive:

1. Simt ca ma sufoc, mi se irita fata si imi transpira, iar daca am ochelari de soare se aburesc
2. Cel mai important este ca psihic MA SIMT UMILITA CUM NU M-AM SIMTIT IN VIATA MEA..”