Oana Zăvoranu are planuri mărețe. Le-a spus fanilor tot: ”Oameni care vin cu mărturii”

de: Bișinicu Andreea
11 10. 2021

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai controversate vedete din România. Frumoasa actriță are afaceri de succes și o emisiune pe Youtube care-i aduce numeroase satisfacții, nu doar pe plan financiar. Ce planuri are Oana Zăvoranu pentru viitorul apropiat.

Când se va întoarce Oana Zăvoranu în televiziune

Face ea ce face și mereu revine în lumina reflectoarelor. Oana Zăvoranu este una dintre cele mai controversate și cunoscute vedete din România. Frumoasa brunetă se bucură de un imens succes pe platformele online, acolo unde-și promovează emisiunea de pe canalul oficial de Youtube.

De asemenea, Oana Zăvoranu este o femeie desăvârșită de afaceri, care obține venituri bănoase din administrarea clinicii sale de beauty din centrul Capitalei, pe care o deține împreună cu soțul ei Alex Ashraf. Pe lângă toate acestea, celebra actriță are planuri mari de viitor.

Deși are un program extrem de încărcat, diva le-a mărturisit prietenilor ei virtuali că nu respinge ideea de a se întoarce în televiziune.

Din contră, Oana Zăvoranu a declarat că ar accepta cu brațele deschise un rol de prezentator TV sau jurat în cadrul unei emisiuni cu prestigiu, care să o pună într-o lumină favorabilă și onorabilă:

„Dacă aș fi ofertată de un post care să-mi dea un rol de prezentator, de jurat, într-o emisiune care să mă reprezinte, să-mi pot face treaba cu inteligență și onoare, aș accepta cu mare drag”, a mărturisit actrița Oana Zăvoranu, la un post de televiziune din România.

Oana Zăvoranu vrea să-și facă propriul film documentar

Actriță de meserie, Oana Zăvoranu nu este străină lumii cinematografice și televiziunii. Celebra brunetă se gândește foarte serios să realizeze un film documentar bazat pe viața sa, proiect pe care-l consideră o adevărată provocare.

„Îmi doresc să fac un film. Este unul dintre planurile mele. Este o mare provocare. Aș vrea să fac inclusiv un documentar despre anumite pasaje din viața mea. Când zic documentar, mă refer la acel gen de documentare pe care le vedem pe Discovery Investigation, cu oameni care au participat, care vin cu mărturii”, a ținut să precizeze diva.

În ultima vreme au circulat tot felul de zvonuri potrivit cărora Oana Zăvoranu și soțul ei ar avea probleme în relație și ar fi pe punctul de a se separa. Diva a ținut să clarifice lucrurile și a spus adevărul despre situația ei conjugală, asigurându-și fanii că totul este în regulă în mariajul ei:

„Alex mă suportă foarte bine. Norocul nostru este că, atunci când este unul nervos, celălalt nu este. Ştie să mă ia, are gesturi care mă calmează. Îl mai cert când mă mai ia la mişto, dar apoi ne apucă râsul. Mai am eu nişte chestii… de exemplu, o fază ca a lui Mrs. Bean, când îi pălesc una peste cap. Îi mai pun piedică. De-ale mele”, a concluzionat Oana Zăvoranu.