Oana Zăvoranu a fost jefuită! Bruneta e disperată, face un apel urgent: ”Sun la Poliție”

Oana Zăvoranu este disperată! Vedeta trece prin momente grele, după ce a fost jefuită ziua în amiaza mare! Fosta soție a lui Pepe este hotărâtă să-și facă dreptate, așa că a postat pe contul personal de Instagram o imagine cu infractorul care a făcut-o să plângă acum.

Oana Zăvoranu a fost jefuită în plină zi

Zăvo’ a tras un semnal de alarmă pe rețelele de socializare. Bruneta cere ajutor în mediul online, pentru că i s-a întâmplat o nenorocire. Este dispusă să ofere o recompensă mare celui care îi înapoiază bunul furat. Ce a pățit Oana Zăvoranu, mai exact?

„Querida” nu-l mai are pe Ozzy, câinele ei drag, deoarece cineva i l-a furat din curtea casei. Vedeta este disperată și dorește să-l recupereze cât se poate de repede. O consolează faptul că bărbatul care i-a sustras patrupedul din curte a fost filmat pe camerele de luat vederi. Zăvoranca a și postat o imagine cu respectivul hoț, în ideea că va fi recunoscut în scurt timp.

Vedeta le-a cerut ajutorul prietenilor virtuali

Bruneta a rămas fără câinele ei simpatic, Ozzy, și dorește să îl recupereze cât se poate de repede. Oana Zăvoranu a lansat un apel pe contul personal de Instagram, cerându-le ajutor prietenilor săi virtuali. Cine îi găsește animalul de companie va primi o recompensă mare, anunță vedeta.

Bruneta a rămas fără Ozzy

Oana Zăvoranu este pachet de nervi, după ce Ozzy a dispărut subit din curtea casei. Patrupedul a fost furat în cursul acestei zile, în jurul orei 14:00. Pe camerele de luat vederi, „Querida” a văzut și cine este persoana care l-a luat pe câine.

”El este OZZY SUFLETUL MEU ❤️❤️❤️
A fost furat azi în jurul orelor 14:00 din curte.
Camerele de supraveghere filmează 24/24 și dacă nu îl aduce cel care l-a luat în 30 minute sun la Poliție și voi declara furtul cu poze și filmul luat de pe camerele noastre cât și ale vecinilor”, a scris Oana Zăvoranu recent pe Instagram.

Zăvo s-a dus direct la Poliție

De asemenea, Oana Zăvoranu a făcut publică fotografia cu persoana care i-a furat câinele. Bruneta are cuvinte dure la adresa bărbatului, făcându-l „nenorocit”, „jeg”, „infractor” și „boschetar”.

”Asta e nenorocitul care l-a furat pe Ozzy…așa arata un jeg și un boschetar de om pus să îmi facă rău. A trecut o oră. Eu sunt în drum spre Poliție.
Urmează să vă pun și filmul de pe camerele de supraveghere.
Cine îl vede pe acest infractor și / sau pe cel din spate, rog să sune la numărul 0733.210.000.
OFER RECOMPENSĂ MARE PENTRU CINE ÎL ADUCE”, este al doilea mesaj transmis de Oana.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI