Oana Turcu, de nerecunoscut după ce a slăbit spectaculos. Zici că e o altă persoană, cum arată acum

de: Violeta Badea
14 09. 2024

Oana Turcu se află într-o formă de invidiat. Vedeta a ajuns de nerecunoscut, după ce a slăbit foarte mult. Partenera de viață a lui Cristi Brancu pierduse lupta cu kilogramele, însă s-a pus pe slăbit și a reușit să topească mai multe kilograme, iar acum arată fenomenal. Iată cele mai recente imagini cu ea!

Transformarea spectaculoasă a Oanei Turcu

Oana Turcu, cunoscută din televiziune și soția lui Cristi Brancu, a reușit o transformare remarcabilă în ultimele luni. La 49 de ani, vedeta a slăbit spectaculos și a câștigat încrederea de sine pe care o căuta de mult timp.

După ani de zile în care a luptat cu kilogramele în plus și cu neglijența față de propriul aspect, schimbările recente au fost cu adevărat răsunătoare.

Într-un timp record, ea a reușit să-și contureze o siluetă de invidiat, iar acum se bucură de rezultate palpabile, fiind chiar mai încrezătoare decât oricând.

Cum a reușit vedeta să slăbească

Pentru a ajunge la rezultatele dorite, Oana Turcu a aplicat un regim riguros care a inclus modificări semnificative în alimentație și rutinele de îngrijire. În ultimele luni, ea a fost dedicată unui program de alimentație echilibrată, axat pe consumul de fructe, legume, salate și brânză.

Pe lângă ajustările alimentare, soția lui Cristi Brancu a inclus în rutina zilnică automasajul și împachetările cu nămol, metode care au avut un impact semnificativ asupra aspectului pielii și a reducerii centimetrilor în plus.

”Am reușit! În ultimii ani nu m-a preocupat deloc aspectul meu, am avut alte priorități… Din luna decembrie am grijă mai mult la alimentație și îmi fac zilnic automasaj. Nu îmi mai este rușine să stau pe plajă în costum de baie”, a declarat Oana Turcu pe rețelele de socializare.

Citește și Oana Turcu, despre începutul relaţiei cu Cristi Brancu. Unde s-au cunoscut cei doi: „Aşteptam să mă caute, să mă sune” VIDEO EXCLUSIV!

Soția lui Cristi Brancu este extrem de motivată să continue lupta cu kilogramele în plus

Transformarea Oanei Turcu nu este doar una estetică, ci și una emoțională. După ce a observat rezultate evidente, cum ar fi scăderea unei mărimi la haine și îmbunătățirea aspectului pielii prin masaj și drenaj limfatic, vedeta a devenit extrem de motivată să continue pe acest drum.

În trecut, ea s-a confruntat cu dificultăți în a găsi timp pentru sport din cauza programului aglomerat, dar acum a exprimat intenția de a începe și această activitate pentru a-și completa regimul de slăbire.

”Când vezi într-o săptămână că ai redus o mărime la haine și pielea se așază bine, ești motivată să continui!” a adăugat Oana Turcu.

Această schimbare nu doar că îi aduce satisfacție personală, dar îi oferă și un exemplu inspirator pentru toți cei care luptă cu probleme similare.

Citește și Ce diferență de vârstă există între Oana Turcu și Cristi Brancu. Puține persoane știu adevărul VIDEO!