04 mart. 2021 | 13:10

Oana Roman, umilită de fanii ei. Detaliul rușinos observat la pozele ei în rochie

Monden
Oana Roman, umilită de fanii ei. Detaliul rușinos observat la pozele ei în rochie
Oana Roman, umilită de fanii ei

Oana Roman a vorbit cu ochii în lacrimi, într-un interviu pentru Antena 3, despre cei 20 de ani în care a fost hărțuită pentru că a era grasă. Deși acea perioadă s-a stins, vedeta scăzând considerabil în centimetri, percepția unor oameni despre ea a rămas neschimbată. Imaginea sa în mintea câtorva internauți, alimentată de glumele unor influenceri tot pe seama aspectului său fizic, a făcut ca valul de cârcotă să continue. Îi este analizată fiecare acțiune și de această dată…postare.

Oana Roman, umilită de fani în urma unor imagini postate pe Instagram

Face ce face și ajunge iar în gura internauților. Schimbările prin care a trecut în ultima perioadă nu i-au mulțumit pe unii dintre urmăritorii ei, care se simt mințiți de pașii urmați de vedetă pentru a slăbi. Acest sentiment a fost datorat faptului că Oana face reclamă unui ceai pentru slăbit întâlnit pe paginile de socializare la mare parte dintre vedetele din România, unele dintre ele neconsumându-l în timpul liber, spun oamenii.

În plus, aceasta s-a filmat în timp ce fata sa, Isabela, a contrazis-o cu privire la una dintre mesele zilei. Oana Roman a afirmat că a mâncat o banană și o felie de pizza, apoi cea mică s-a auzit pe fundal rectificând că, în realitate, a mâncat trei felii.

Reflexiile au dat-o de gol 

Dialogul lor s-a rostogolit pe rețelele de socializare, astfel că, din nou, vedeta a ajuns într-o lumină nefavorabilă tot din cauza aspectul fizic. Mai mult, urmăritorii ei au remarcat că aceasta își editează prea mult imaginile postate pe Instagram îndeosebi, acolo unde a avut o creștere impresionantă în ultimul an, creându-și chiar o comunitate.

Și pentru acest subiect a dat explicații, afirmând că este atehnică, deci că nu își poate modifica pozele în Photoshop, așa cum au acuzat gurile rele. Singurul lucru pe care îl schimbă este claritatea, lumina sau culorile imaginilor.

Acest proces a făcut obiectul celei mai recente discuții între fani, purtată pe un grup privat de Facebook, numit ”Pamflet Media Influencer”, unde unul dintre membri a urcat câteva imagini cu Oana Roman, postate chiar de aceasta pe Instagram. Eroarea se poate observa cu ochiul liber, în zona picioarelor, care se reflectă bizar în ușa șemineului.

La scurt timp după ce postarea respectivă s-a viralizat pe Facebook și comentariile au curs ore în șir, Oana Roman a venit cu un drept la replică. Vedeta a publicat pe contul de Instagram o poza în care își etalează picioarele, dar în altă ținută și departe de șemineu. Imaginea nouă poate fi văzută în galeria foto de mai sus.

„Concluzia oamenilor cu probleme la mansardă: mai nou, mi-am schimbat picioarele. Adică mi-am pus alte picioare. Că au stat și s-au uitat ei, cu mintea lor creață, și li s-a părut că picioarele mele nu arată ca acelea care se reflectă în geamul de la șemineu. Mania asta a conspirației a devenit absurdă”, a spus Oana Roman, care a revenit cu o altă rochie, la fel de scurtă, dar și cu un mesaj ironic.