16 mart. 2023 | 16:09

Oana Roman, nevoită să renunţe la casa din Tunari. Vedeta a recunoscut ce se întâmplă: „Am angajat o firmă”

Monden
Oana Roman, nevoită să renunţe la casa din Tunari. Vedeta a recunoscut ce se întâmplă: „Am angajat o firmă”
Oana Roman, nevoita sa renunte la casa din Tunari

Separarea de Marius Elisei a făcut-o pe Oana Roman să reevalueze cele mai importante lucruri și decizii ale vieții sale. Influencerița s-ar vedea nevoită să renunța la vila grandioasă pe care o deține în zona Tunari. Unde vrea să se mute vedeta împreună cu Isabela, fiica ei.

Motivul pentru care Oana Roman vinde vila din Tunari

Oana Roman plănuiește să plece din casa unde a locuit alături de fostul ei soț, vila în care s-a mutat în anul 2019, odată cu Marius Elisei, fiica lor și mama vedetei, Mioara Roman.

Sora Catincăi Roman a vândut atunci apartamentul pe care-l deținea în Capitală și a completat cu bani până la 160 000 de euro, suma cu care a achiziționat vila din Tunari, pe care atunci o considera casa visurilor sale.

După ce s-a despărțit de fostul ei partener, Elisei plecând cu tot cu bagaje din casă, influencerița a decis să înceapă procedurile pentru a vinde micul palat din zona Tunari.

Mai mult de atât, Oana Roman are de gând să-și caute o nouă locuință, de dimensiuni mai mici, potrivită pentru ea și fiica ei, Isabela.

„Este evident că, în momentul acesta, sunt doar eu cu Isa într-o casă foarte mare, de 300 mp2 și 1000 de metri de teren. Evident că e mult prea mult decât ce avem noi două nevoie!

Mă gândesc la varianta s-o vând. Ori o să o închiriez și mă mut eu într-una mai mică. Ori, la un moment dat o s-o vând și o să-mi iau două mai mici! Vom vedea, dar nu e ceva pentru mâine dimineață!

Cu facturile a fost ok cumva, pentru că vila e foarte bine construită, e foarte bine izolată, nu pierde căldură. Nu am consumat foarte mult. Facturile nu pot să spun că m-au dat peste cap.

Doar că e vorba de spațiu, gândește-te cum e numai să faci curat într-o astfel de casă! Am angajat o firmă care vine să-mi facă curățenie generală. Păi, au venit patru femei și nu le-a ajuns o zi!”, a declarat Oana Roman, în exclusivitate pentru click.ro.

Citește și Cum a fost surprinsă Oana Roman după despărţirea de Marius Elisei. Vedeta o duce mai bine ca niciodată

Ce sumă uriașă cere Oana Roman pe casa în care a locuit cu Marius Elisei

Vila din Tunari este situată la 200 de metri de ieșirea spre centură sau Pipera. Are o suprafață de 1000 mp teren, 340 mp desfășurați interior.

Casa este structurată pe patru dormitoare, două sufragerii, dressing, două băi, trei garaje și beci. Interiorul a fost renovat în 2019. În curte te bucuri de o livadă cu pomi, însă curtea necesită o mică investiție în gazon și alei.

Prețul colosal de vânzare pe care-l cere Oana Roman este de 480.000 de euro. De asemenea, vedeta se gândește să o și închirieze, pentru o școală, grădiniță, after school, birou sau rezidential, pentru suma de 2500 de euro pe lună.

Citește și Cum a fost surprins Marius Elisei la poarta Oanei Roman. Avem imaginile cu cei doi FOTO (exclusiv)

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
Capital.ro
Oraşul din România unde s-a deschis un nou aeroport internaţional. Investiția totală a fost de 180 de milioane de lei
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ALARMĂ de la medici. PRAFUL SAHARIAN poate fi mortal
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro