Oana Roman, dezvăluire despre motivele care au dus la divorţ. Ce îi făcea Marius Elisei: „Nu aveam voie”

de: Stan Nicu
11 02. 2023

Oana Roman a spus tot adevărul despre căsătoria cu Marius Elisei. Vedeta a făcut dezvăluiri complete despre motivele care au dus la divorţul de soțul ei. Abia acum s-a aflat ce îi făcea Marius Elisei, în contextul în care fiica fostului premier spune că „Nu aveam voie”.

Oana Roman a dezvăluit adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Marius Elisei. ”El, da. Da, făcea aceste lucruri…”

În urmă cu aproximativ o lună, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Ruptura lor a luat prin surprindere pe toată lumea și nu s-a terminat în cei mai buni termeni.

În prezent, Oana Roman și Marius Elisei sunt la cuțite, atacându-se fiecare în fața opiniei publice. După toate cele întâmplate, Oana Roman a decis să facă lumină în ceea ce privește despărțirea și motivele care au dus la asta.

Căsnicia celor doi, năruită de mult

După războiul purtat în spațiul public cu fostul partener, Oana Roman a decis să lămurească lucrurile, în sfârșit. Astfel, în cadrul unui podcast, fiica lui Petre Roman a vorbit despre tot ce s-a întâmplat în căsnicia cu Marius Elisei.

Aceasta a dezvăluit că relația lor era finalizată cu mult înainte ca despărțirea să fie anunțată public. Chiar dacă s-au iubit, flacăra dragostei s-a stins de mai mult timp, astfel că într-un final totul s-a năruit.

Marius Elisei, gelos și posesiv

Oana Roman a mai dezvăluit că Marius Elisei este un bărbat gelos și posesiv, iar de-a lungul căsniciei a trebuit să facă multe sacrificii și compromisuri din cauza lui.

„Eu împlinesc 47 de ani, el 37 de ani. Eu am nevoie să mă așez cumva, el încă caută agitație și tot. Eu nu mai vreau asta. Sunt niște lucruri pe care încă trebuie să le lămuresc. Nu le lămuresc ca să dau explicații altora, ci pentru mine.

Ajunseseră ca doi străini

Noi eram doi străini într-o casă. Asta este realitatea. Lucrurile nu aveau cum să meargă într-o direcție bună. Suntem fundamental diferiți. Am știut de la început, însă am sperat că iubirea o să reușească să acopere totul. De la un moment, nu mai este suficientă doar iubirea. Ne-am iubit foarte mult și o perioadă lungă de timp. Dar iubirea aia mare se mai atenuează și au început să conteze alte lucruri.

Oana Roman, diferită de Marius Elisei

Eram diferiți ca tot. Eu am lăsat foarte mult de la mine. Nu m-am mai văzut cu prietenele mele. Nu m-am mai văzut cu oameni pe care el nu-i plăcea. Am făcut foarte multe compromisuri.

Am lăsat foarte mult de la mine. Eu nu aveam voie să salut dacă eu mă întâlneam cu un bărbat cu care eu am avut o relație. Eu nu sunt geloasă, eu nu controlez telefoane, calculatoare, nimic. El, da. Da, făcea aceste lucruri.

Au fost oricum mult mai multe la mijloc. El consideră ca dacă ai trăit cu cineva, după despărțirea, persoana aia nu mai există”, a declarat Oana Roman.