Oana Roman a rămas fără job. Din ce bani a ajuns să trăiască acum vedeta

de: Alexandra Chivu
24 03. 2020

După cum spune, Oara Roman nu este influencer, astfel că nu trăiește din ”bani câștigați pe Instagram, ci din munca sa”. Cum criza sanitară a închis multe afaceri și a lăsat oameni fără loc de muncă, sectorul economic fiind grav afectat, printre persoanele zdruncinate de această situație se numără și fosta prezentatoare TV.

A rămas fără job. Din ce bani a ajuns să trăiască Oana Roman

Oana Roman a reușit să își construiască o carieră de succes fără sprijinul familiei sale. Vedeta a fost prezentatoarea emisiunii ”Drept la țintă” de la Kanal D, apoi a fost gazda emisiunii ”Star Salvator” de la Antena Stars. A lucrat și o vreme bună ca PR și a fost implicată în proiectul ”OanaPunctRoman”, emisiune online pe site-ul revistei Viva!.

În 2016, după ce și-a renovat, redecorat casa și reînnoit jurămintele la biserică alături de soț, a făcut un pas îndrăzneț: s-a lansat în afaceri! Considerând că este as în organizări de evenimente și se descurcă de minune să pună la cale petreceri și serbări memorabile, Oana s-a reîntors la prima sa dragoste, deschizându-și o firmă în domeniu.

„Ne e greu. Nu știu cum și cât vom rezista”

Totul a mers bine o perioadă, însă, dat fiind contextul actual dramatic, evenimentele programate s-au anulate, iar cum aparițiile TV au fost și ele șterse cu buretele, banii din aceste surse nu mai vin către vedetă. De altfel, Oana a mărturisit, într-un mesaj postat pe Instagram, că nu este influencer, astfel că nu poate trăi din bani câștigați de pe rețelele de socializare, ci doar din munca ei.

„Ne e greu. Nu stiu, ca multi foarte multi dintre voi cum si cat vom rezista. Financiar, psihic, mental. Cu toții ne gandim la ziua de mâine, dar acum o facem la propriu. (…)In alta ordine de idei. Eu nu sunt influencer. Nu traiesc din bani câștigati pe Instagram. Eu traiesc din munca mea. Sunt insa multi care trăiesc din asta si care au un impact mare asupra oamenilor. Cred ca e timpul ca si ei sa faca ceva pentru comunitate”, este o parte din mesajul Oanei postat în mediul virtual.