Oana Lis a surprins pe toată lumea. De ce a îmbrăcat rochia de mireasă din nou

Oana Lis a surprins pe toată lumea. De ce a îmbrăcat rochia de mireasă din nou
Oana Lis a surprins pe toată lumea. De ce a îmbrăcat rochia de mireasă din nou

Oana lis a îmbrăcat din nou rochia de mireasă de care o leagă atât de multe amintiri frumoase alături de Viorel Lis.

Oana Lis a surprins pe toată lumea. Ce a făcut cu rochia de mireasă

Soția fostului edil i-a surprins pe toți cu fotografia în care purta din nou rochia de mireasă. Oana și Viorel Lis au trecut prin clipe dificile în pandemie, atât din cauza situației financiare, cât și din cauza problemelor de sănătate pe care le-a avut fostul primar.

Cei doi au fost nevoiți să taie din cheltuieli, iar Oana Lis s-a oprit din a mai arunca bani pe haine. Blodina a dezvăluit că uitându-se în dulap, a descoperit câteva haine pe care a dat mulți bani și pe care ar vrea să continue să le poarte.

Oana Lis își recondiționează hainele

Așa a fost și cazul rochiei de mireasă, pe care a purtat-o doar o singură dată. Vedeta a decis ca toate rochiile pe le-a purtat o singură dată să le ducă la croitor și să le modifice pentru a le purta de zi cu zi.

„Eu port rochii de revelion, de mireasă, zi de zi. Le mai modific. De când cu pandemia mi-am dat seama că sunt niște bani cheltuiți pe niște rochii pe care nu le porți foarte des.

Această rochie am reinterpretat-o eu. Avea o trenă lungă, cu perle, pe care am tăiat-o și mi se pare foarte frumos că încă îmi vine și m-am bucurat s-o port”, a explicat Oana Lis.

Ea a explicat că ține mult la rochia ei de mireasă și îi aduce aminte de clipele minunate pe care le-a trăit alături de Viorel Lis.

„Sunt niște emoții deosebite când o îmbraci, deși eu mă simțeam ca și cum am fi fost căsătoriți, deși nu aveam acte. Mai aud la alte persoane că nu avem nevoie de nuntă, de acte, pentru că nu te leagă astea, dar nu regret că am făcut pasul ăsta”, a mai spus ea.

În urmă cu o zi, Oana i-a dedicat soțului ei un mesaj impresionant în care i-a mulțumit pentru ce a adus în viața ei.

”Domnul care mi-a schimbat viața! Dar și eu lui”, a scris Oana alături de o fotografie cu soțul ei.

Oana Lis, despre diferența de vârstă dintre ea și soțul ei

În plus, fiind o femeie directă, Oana a vorbit în repetate rânduri despre diferența de vârstă dintre ea și partenerul ei, închizând gurile celor care spun că ar sta cu el pentru bani.

“Viorel – „Tu ți-ai petrecut tinerețea cu mine. Eu, bătrânețea cu tine!” Deci, care dintre noi a ieșit mai câștigat!??? Hai să vă mai aud pe unii dintre voi care comentează aiurea pe site-uri de elementul „bani” !

Trebuie să fii tare prost să crezi că o femeie ca mine, prin cercurile în care m-am învârtit la viața mea nu am avut niciodată succes la un bărbat și tânăr și cu bani sau chiar ocazia să plec din țară cu un străin.

Dar ceva mai puternic decât orice ne-a apropiat și ne-a ținut împreună în ciuda tuturor!”, a scris Oana Lis pe internet.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI