Oana Cuzino de la PRO TV și fostul soț s-au împăcat. Cum au fost surprinși, alături de fiica lor

de: Năstase Mirabela
11 03. 2020

Deși s-au războit în urmă cu câțiva ani prin instanțe, iată Oana Cuzino și fostul soț au revenit la sentimente mai bune. Reamintim că cei doi au decis să pună capăt unei căsnicii de 12 ani.

Oana Cuzino de la PRO TV și fostul soț s-au împăcat

După șase ani de la divorț, cei doi au revenit la sentimente mai bune. Potrivit Cancan.ro, Yoav Stern și Oana Cuzino s-au întâlnit la un restaurant renumit din zona Primăverii, București. Deși s-au războit în urmă cu câțiva ani în instanțe pentru o avere uriașă, multimilionarul și vedeta de la Pro Tv se înțeleg acum. După câte se pare, acesta a ținut să sărbătorească Ziua Femeii, invitându-le în oraș pe fiica și pe fosta soție.

Cei trei au petrecut aproximativ trei ore într-o atmosferă extrem de relaxantă. În tot acest timp, Yoav Stern, Oana Cuzino și fiica acestora, Naomi, s-au delectat cu preparate alese. Mai mult decât atât, multimilionarul a cerut ospătarilor să-i fie adusă la masă una dintre cele mai scumpe șampanii. La finaal, acesta a achitat nota de plată și a mers către mașina din parcare. Toți trei au plecat chiar cu mașina bărbatului.

Oana Cuzino, alături de fiica și de Yoav Stern, sursa foto: Cancan.ro

Avere imensă, discreție maximă

Din cauza vremii mohorâte, milionarul a părăsit, alături de fiica sa localul, apoi a parcat mașina lângă local, pentru ca Oana Cuzino să nu meargă mult prin ploaie.

Yoav Stern și Oana Cuzino au fost considerați un cuplu model. Cei doi au depus actele de divorț în vara anului 2014. Totul s-a petrecut în mare discreție, iar cea care a intentat divorțul a fost chiar prezentatoarea de la Pro TV. La câteva săptămâni, soțul ei a depus o cerere pentru partaj, iar cei doi au avut de împărțit bunuri imobile și mașini de lux. Chiar și vila de la Snagov a fost pe lista partajului, dar ea a rămas în posesia lui Yoav.

Oana Cuzino și Yoav Stern au avut o căsnicie de 12 ani, iar împreună au o fiică. Averea lui rămâne un mare seret. La un moment dat, prezentatoarea tv a primit de la soțul ei, terenuri de peste 30 de hectare lângă București, evaluate la opt milioane de euro. Potrivit informațiilor apărute în presă, vila de la Snagov ar valora trei milioane de euro. În plus, israelianul ar mai deține și ceasuri în valoare de un milion de euro, dar și o colecție de mașini de lux, printre care un McLaren şi un Rolls-Royce.