O vedetă din România are rudele la Kiev: ‘Vreau să le aduc în România, e grav acolo’

de: Bișinicu Andreea
24 02. 2022

Invazia Ucrainei de către Rusia i-a afectat pe foarte mulți români care au rude în orașul Kiev și nu numai. Una dintre cele mai populare vedete din showbizul autohton este îngrozită de felul în care oamenii continuă să încerce, cu disperare, să părăsească Ucraina. Cine este jurnalista care se luptă să-și aducă rudele înapoi pe meleagurile românești.

Vedeta din România care vrea să-și aducă rudele din Kiev în București

De când Rusia a invadat Ucraina, Cristina Șișcanu nu-și mai găsește liniștea. Soția lui Mădălin Ionescu este extrem de îngrijorată de faptul că rudele ei sunt stabilite la Kiev, în mijlocul războiului, și caută soluții pentru a-i aduce, cât mai repede, în țară.

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” le-a mărturisit prietenilor săi virtuali că unchiul, mătușa și verișoarele sale împreună cu familiile lor se află în mijlocul orașului Kiev, zonă atacată de ruși.

„Situația e gravă, de dimineață sunt ochi și urechi la știri despre situația din Ucraina. Asupra noastră se restrâng lucrurile astea pentru că verișoarele mele sunt ucrainence, fratele mamei e stabilit de foarte mult timp în Ucraina, are familie acolo, are două fete de vâstă apropiată cu mine, care au și ele famii și copii.

Una e în Kiev, alta e în altă zonă care nu e vizată de ruși. Verișoara mea stabilită în Kiev e la serviciu, e asistentă medicală, își desfășoară în continuare activitatea în mod obișnuit”, a mărturisit Cristina Șișcanu pe Instagram.

„Unchiul meu mi-a spus că sunt echipaje de poliție peste tot!”

Celebra jurnalistă le-a povestit urmăritorilor săi de pe rețelele sociale că rudele sale trec printr-o situație extrem de dificilă în Kiev. Mai mult de atât, se pare că unchiul Cristinei Șișcanu a fost nevoit să aștepte trei ore pentru a-și alimenta mașina, din cauza cozilor kilometrice.

Cristina Șișcanu este determinată să facă tot posibilul pentru a-și aduce rudele, în siguranță, în România.

„A vrut să meargă să-și alimenteze mașina la benzinărie, a stat trei ore la coadă să o poată alimenta, toți sunt pregătiți pentru plecare în caz că va fi nevoie. Unchiul meu mi-a spus că sunt echipaje de poliție peste tot, sunt verificate mașinile.

Le-am propus rudelor mele să vină aici la mine, să am grijă de ele pe toată perioada asta critică, e vorba despre unchiul meu, soția lui, cele două fete care au la rândul lor soți și copii.

Mi-au zis că nu vor să plece de acum de acasă, dar propunerea rămâne deschisă și dacă sunt într-un pericol iminent eu îi aștept și sunt dispusă să-i ajut cu tot ce e nevoie”, a mai adăugat vedeta.”, a completat frumoasa vedetă pe rețelele sociale.

Reamintim că Rusia a declarat război Ucrainei în dimineața zilei de joi, 24 februarie, când trupele rusești au invadat capitala Kiev.