O vedetă de la noi a șocat pe toată lumea! Cum a rămas fără dinți în gură

de: Ana Chivu
08 07. 2020

O vedetă din showzbiz-ul românesc a șocat cu noua sa apariție. Ce s-a întâmplat cu personajul și de ce nu a mai avut dantura perfectă pe care o etala înainte?

O vedetă de la noi a rămas fără dantură

Raluca Podea trece prin clipe de groază. Aceasta a vrut să-și pună fațete dentare, dar din cauza unei infecții a rămas fără dantură, fiind nevoită să nu mai mănânce cum trebuie. Vedeta a vorbit despre momentul în care s-a văzut fără dinți și despre cum în acele clipe nici nu mai putea să se uite în oglindă. Durerile au fost de neimaginat, iar șocul care a urmat a înspăimântat-o.

Clipele de groază le-a povestit în detaliu la Star Matinal, arătând tuturor poze din arhiva personală în care nu mai avea dinți. Raluca a mai mărturisit că și-a dat medicul stomatolog în judecată, dar situația sa grea era departe de a se termina, pentru că după au urmat operații și viziunea a șase medici pentru a-i putea repara antura. Costurile au fost uriașe, iar durerile crunte, dar măcar și-a recăpătat zâmbetul.

Raluca Podea a rămas fără dinți

„Am suferit foarte mult”

”Am zis să îmi pun fațete și de atunci a început calvarul. Am suferit foarte mult. Am făcut infecție și a trebuit să îmi pună alții. Așa arăta dantura mea după fațete. am tot mers la acel medic, i-am explicat situația și mă punea să iau antibiotic. Mi-a recomandat să beau nalbă și nu aveau nicio explicație. Nu poți să lași un om în situația asta așa. L-am dat în judecată și am tot încercat să caut pe cineva care să mă repare. Pentru că este foarte greu să te repare cineva după ce te-a stricat. Am fost la 6 medici cu sume fabuloase și atunci am rămas in pandemie fără dinți. Mi-am făcut o operație care nu a fost cu succes”
Raluca Podea (Sursa: Antena Stars)