03 iun. 2022 | 11:58

O turistă din Germania a fost sfâșiată de o haită de câini din Mamaia. Soțul femeii, dezgustat de birocrația România. Câte uși i-au fost închise în nas

News
O turistă din Germania a fost sfâșiată de o haită de câini din Mamaia. Soțul femeii, dezgustat de birocrația România. Câte uși i-au fost închise în nas
Femeie mușcată de cțini la picior Poză ilustrativă

Litoralul românesc poate fi o atracție turistică pentru orice străin și român pasionat de liniștea de la malul Mării Negre, dar și de cei doritori de atmosfera incendiară din stațiunile moderne din Constanța. Oricare ar fi alegerea, în această perioadă, în orice stațiune ai alege să mergi, te vei bucura de un aer curat și temperatură tocmai bună pentru plajă și plimbări în aer liber. Din păcate, pentru un cuplu de turiști sosiți din Germania, o plimbare pe plajă s-a tranformat într-un adevărat coșmar, după ce femeia a fost rănită de o haită de câini fără stăpân.

Ce probleme au întâmpinat în stațiunea Mamaia doi turiști străini

Peisajele și atmosfera de la malul Mării Negre sunt întotdeauna o alegere bună, mai ales când vremea frumoasă și-a făcut deja apariția. Cu toate acestea, există situații în care îți poți regreta decizia, având în vedere problemele care pot apărea în lipsa unor reguli stricte a păstrării ordinii, curățeniei și siguranței turiștilor.

Acesta a fost și cazul unui cuplu din Germania, cu vârsta de 66 de ani, care sosise pe o plajă din nordul stațiunii Mamaia, acolo unde voia să se bucure de o plimbare matinală. Entuziasmul celor doi parteneri a dispărut repede, căci nu a trecut mult timp până când o haită de câini maidanezi și-a făcut apariția.

Speriați de numărul impresionat de câini fără stăpân care urmăreau un localnic, turiștii au bătut în retragere, moment în care au fost încurajați să nu se teamă, căci simpaticele patrupede nu mușcă.

Din păcate, încurajările localnicului nu s-au adeverit, așa că animalele au devenit nervoase, atacând-o pe turista străină. Până la găsirea unei soluții de a le alunga, femeia a fost rănită în mai multe zone ale membrelor inferioare, fiind nevoia de intervenția urgentă a medicilor.

„În loc de „Litoralul pentru toți”, sloganul potrivit ar trebui să fie „Veniți la noi, că vă mănâncă câinii””

Soțul femeii a povestit pentru o publicație din Constanța cum a avut loc nefericitul eveniment, dar și câte obstacole au avut de întâmpinat cei doi soți atunci când au fost nevoiți să se lovească de birocrația din România. Din păcate, aceste nereguli știute și trăite de majoritatea românilor nu pot trece neobservate nici în cazul unor străini veniți în țara noastră pentru o simplă vacanță.

„Totul a început pe data de 28.05.2020, ora 09.00, pe plaja de la Mamaia Nord-Năvodari, unde cetățeni străini fiind, trecuți peste 66 de ani, ne plimbam pe plajă. În loc de „Litoralul pentru toți”, sloganul potrivit ar trebui să fie „Veniți la noi, că vă mănâncă câinii”.

Un necunoscut s-a apropiat de noi cu o haită de câini (4-5 animale), spunând să nu ne speriem că nu ne mușcă. După câteva minute, l-am ajuns din urmă pe individ și un câine a atacat-o pe la spate pe soția mea și i-a rupt pulpa. Individul a spus ca nu sunt câinii lui și s-a făcut nevăzut.

Am luat-o pe soție și am plecat la spitalul din Năvodari, unde doamnele au curățat rana și ne-au trimis urgent la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța despre care știau că s-a redeschis.

 

Ce au descoperit turiștii când au ajuns la spital pentru un vaccin antirabic

În continuare, turistul a povestit șocul pe care l-a trăit atunci când a dorit să-și îndeplinească obligațiile de cetățean afectat de neregulile din județ, mergând să reclame incidentul la Poliție. Din păcate, nici când a ajuns la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, lucrurile nu s-au îmbunătățit, a concluzionat cetățeanul german.

„În drumul spre Constanța am intrat la Poliția Județeană care și-a declinat competența pentru cazul nostru și ne-a îndrumat către Primărie și Poliția locală. Fiind weekend, la Primărie nu este nimeni care să preia cazul. Chiar și în timpul săptămânii în orarul normal de funcționare nu ești lăsat să intri.

Paza de la intrare te mănâncă mai rău decât câinii. În cel mai bun caz ești trecut pe un tabel și dacă ai noroc primești un răspuns la problema ta după 2-3 săptămâni. Agentul de la Politia Locală și-a notat cazul și a spus că va încerca să ia legatura cu Serviciul de Ecarisaj, dar de luni încolo, că oameni sunt în weekend și nu pot fi deranjați.

În final am ajuns la acel faimos Spital de Boli Infecțioase din Constanța unde era doar un paznic și care ne-a comunicat că spitalul este închis după un incendiu și că numai în timpul săptămânii, într-un container este un medic de serviciu. La sfârșit de săptămână totul este închis, deci până luni poti să începi să latri sau mai rău”, a povestit bărbatul, potrivit publicației ziuaconstanța.ro.

 

PlaySport
Cum arată românca superbă din Pașcani însărcinată cu unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din lume
Ego.ro
Larisa Popa a încins internetul! E din ce în ce mai îndrăzneață. Ireal cum s-a putut fotografia
Digi24
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Cancan.ro
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti Miuța
GSP.ro
Cristian Gațu a recunoscut relația cu menajera familiei » S-a afișat în public cu femeia cu 27 de ani mai tânără decât soția lui: „Nu mă simt vinovat”
Stirile PROTV
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”
Romania TV
Mirela Retegan a părăsit România după scandalurile repetate din Gaşca Zurli
Capital.ro
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
EVZ.ro
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Adevarul
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Motivul pentru care femeile nu au recurs la operația de separare VIDEO
BZI.ro
Scandal cât casa la Gașca Zurli: Angajații Mirelei Retegan aveau salarii mizerabile!
Spynews.ro
Vești proaste pentru români! Biletele de tren se scumpesc de la 1 aprilie 2024
Libertatea.ro
Investigație. Lacunele din declarația de interese a unui secretar de stat: firma soției primește bani de la fondul de stat unde el este membru în consiliul de administrație
Sport.ro
FOTO Imaginea pentru care 'cea mai sexy femeie' din lume a primit peste 100.000 de euro: "O adevărată zeiță!"
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
Redactia.ro
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Digisport.ro
Crezi că ești un geniu, iar coeficientul tău de inteligență este peste medie? Doar cei care au o minte sclipitoare pot găsi numărul lipsă în mai puțin de 10 secunde
Click.ro
Primele imagini cu Gianina Crișan, iubita lui Pescobar, după ce a născut! Cum s-a filmat tânăra la două săptămâni de când a devenit mamă
Viva.ro
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Digi24
Putin avertizează că Rusia va doborî toate avioanele F-16 date Ucrainei: Dacă sunt folosite din țări terțe, ele devin ținte legitime
Digi24
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit! Ea și sora ei vor să devină mame
Unica.ro
Vești proaste de la Casa de Pensii. Peste 1,5 milioane pensionari nu vor mai primi majorările anuale
EVZ.ro
Cum încearcă familia lui Mirel Dragomir să se dezică de el, după ce a ucis-o pe Andreea. Gesturile prin care au dat de înțeles că l-au ”abandonat”
Spynews
Va deveni INTERZIS PRIN LEGE. Decizia se pregătește acum în ROMÂNIA. E un gest iubit de mulți
Capital.ro
Categoria de români care primește mii de euro de la stat prin programul "Prima Conectare 2024"
Antena 3
Antonia a renunțat la haine și a pozat provocator. Viitoarea soție a lui Alex Velea a făcut furori
TV Mania
A împlinit 69 de ani, dar cu greu i-ai putea da mai mult de 40 de ani. O mai recunosti?
Avantaje
AJUTOARE pentru români. Lista completă a celor care beneficiază
Mediaflux
Vești proaste pentru români! Biletele de tren se scumpesc de la 1 aprilie 2024
Spynews.ro
Testul de atenție pe care numai geniile îl rezolvă: găsește ardeiul desenat!
Realitatea.net
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Antena 1
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
Shtiu.ro