O televiziune iubită de români dispare, dar alta se lansează astăzi în locul ei: „Noul post mai accesibil pentru un public şi mai larg”

O televiziune iubită de români dispare, dar alta se lansează astăzi în locul ei: „Noul post mai accesibil pentru un public şi mai larg”
O televiziune iubită de români dispare

O televiziune iubită de mulți români urmează să dispară. Ce alt post urmează să vină în vizorul fanilor? Acesta este mai accesibil pentru publicul larg, spune vicepreşedintele Entertainment Channels în Germania, Polonia, România şi Marea Britanie la WarnerMedia.

Televiziune iubită de români, înlocuită de alta

Românii preferă deseori să se uite la televizor și să-și ia informațiile de acolo sau să relaxeze cu ajutorul posturilor de la noi. Din obișnuință sau nu, un număr mare de oameni preferă să butoneze telecomanda în timpul liber în speranța unor lucruri care să-i țintuiască în fața canapelelor pentru câteva momente de relaxare.

Warner TV va fi lansat oficial în România pe data de 23 octombrie în locul postului TNT în grila de canale, arată News.ro. Românii au fost clar fanii acestuia pentru că de-a lungul timpului au putut să privească producții mari aici sau filme incredibile precum: trilogia „Stăpânul Inelelor” (”The Lord of the Rings”), „Cavalerul Negru”

(”The Dark Night”), „Sucker Punch: : Evadare din realitate” (”Sucker Punch”), maraton „Destinaţie Finală” (”Final Destination”) şi „Coşmar pe Elm Street” (”A Nightmare on Elm Street”), dar şi filme care au făcut istorie, precum „Dirty Dancing” şi „Operation Pacific”.

Din fericire, acestea vor continua să fie derulate și astfel se vor regăsi în grila Warner TV România. De asemenea, în program vor continua să fie disponibile mari seriale care i-au făcut pe mulți să se îndrăgostească: „Echipa de Şoc”, „Magnum, P.I.”, „Hercule” şi „Xena, prinţesa războinică”, dar şi „Narcos”.

Marion Rathmann, vicepreşedinte Entertainment Channels în Germania, Polonia, România şi Marea Britanie la WarnerMedia, susține că brand-ul va ajuta în atragerea spectatorilor.

„Warner Bros este o marcă mult mai cunoscută, iar rebrandingul ne va ajuta să facem postul de televiziune accesibil unui public şi mai larg. Şi asta pentru că aproape niciun alt brand nu reprezintă o poveste creativă şi autentică la nivel global”, arată Paginademedia.ro.

Istoric

TNT este un canal american de filme și seriale patronat de Turner Broadcasting. Acesta a fost lansat pe data de 3 octombrie 1988 în Statele Unite ale Americii, ulterior a ajuns în Regatul Unit pe 15 octombrie 1999 și în România pe 6 octombrie 2015.

Pe 1 septembrie 1998 Turner Broadcasting a lansat Cartoon Network/TNT Classic Movies în România, Polonia și Ungaria în limba engleză. De la 15 octombrie 1999 până în septembrie 2002 România a păstrat TNT la stadiul de canal de filme clasice.

În timpul acesta, în Polonia și Ungaria a fost redenumit TCM. Pe 1 iulie 2000, TNT România a fost relansat sub numele de TCM și era cunoscut ca un canal axat pe filme clasice pentru ca peste 15 ani să revină la vechea denumire. Pe data de 23 octombrie 2021 TNT a fost înlocuit de Warner TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI