O tânără ieșeancă, forțată să întrețină relații intime cu 15 bărbați pe zi. Cum a încercat să-și ia viața pentru a scăpa de calvar

O tânără ieșeancă, forțată să întrețină relații intime cu 15 bărbați pe zi. Cum a încercat să-și ia viața pentru a scăpa de calvar
Ieșeancă forțată să întrețină relații sexuale cu 15 bărbați pe zi

Magistrații din Iași au rezolvat un dosar controversat de trafic de carne vie. La prima instanță, Mihaela Chelariu și Cristian Bulgariu au fost achitați pentru trafic de persoane. Cei doi au fost condamnați cu executare.

Dosar de trafic de carne vie

Tribunalul Iași a decis achitarea Mihaelei Chelariu și a lui Cristian Bulgariu sub acuzația de trafic de persoane, pe motiv că nu există destule probe că au comis infracțiunea. Cu toate acestea, totul s-a schimbat la instanța superioară.

În acest mod, judecătorii de la Curtea de Apel Iași au decis condamnarea lui Cristian Bulgariu la 8 ani, 6 luni și 20 de zile de închisoare. Mihaela Chelariu a primit și ea o pedeapsă de 6 ani de pușcărie. Mai mult de atât, cei doi au fost obligați să plătească 8.000 de euro, daune morale, către cele trei victime. Sentința dată este definitivă.

„Inculpații au exploatat sexual în Grecia trei victime adulte (femei), racolate din județul Iași. Astfel, o persoana vătămată în vârstă de 22 de ani a fost exploatată sexual în perioada 6 februarie – 2 aprilie 2015, prin obligarea la practicarea prostituției, în Grecia. Anterior lunii februarie 2015, inculpata i-a propus acesteia să o însoțească în Grecia, pentru a se angaja ca însoțitoare a unei persoane vârstnice. Pe fondul impasului financiar pe care îl traversa în acea perioadă, persoana vătămată și-a lăsat copiii minori, în vârstă de 9 și 10 ani, în îngrijirea martorului C.B. Pe 2 februarie 2015, folosind autocarul firmei de transport Lilian Express, inculpații au transportat-o în Grecia, localitatea Schimatari.

Obligată să întrețină relații intime

Anchetatorii au susținut că una dintre victime a fost închisă într-o cameră, apoi să întrețină relații intime cu diferiți bărbați pe bani. Când a văzut că geamul era bătut în cuie și nu avea cum să fugă, tânăra a vrut să-și taie venele, potrivit BZI.

Procesul celor doi a început pe 17 noiembrie 2017, ei fiind reținuți pe 4 august 2015 și acuzați de trafic de persoane. Mai exact, ar fi păcălit trei tinere să meargă la muncă în Grecia. Fetele au fost forțate să întrețină relații sexuale contra-cost cu diferiți bărbați.

„În acea seară, persoana vătămată a fost încuiată în cameră de cei doi inculpați, care i-au luat și buletinul din geantă. Inculpații îi permiteau victimei să părăsească camera doar pentru a merge la toaletă ori la masă. Aceasta a încercat la un moment dat să fugă pe geam, însă a constatat că acesta era bătut în cuie. Începând din acea zi, persoana vătămată a fost obligată să întrețină raporturi sexuale cu clienții aduși de inculpați, având 5 – 6 clienți pe zi la început, iar, în următoarele zile, numărul a ajuns și la 15 clienți pe zi. Tarifele percepute de inculpați erau de 30 de euro pentru raport sexual normal sau 50 de euro pentru raport sexual oral și anal”, au mai spus procurorii ieșeni.