18 iul. 2023 | 17:29

O româncă spune adevărul despre Marble Beach din Grecia. De ce trebuie să eviţi cea mai cunoscută plajă din Thassos: „Este un calvar!”

Social
O româncă spune adevărul despre Marble Beach din Grecia. De ce trebuie să eviţi cea mai cunoscută plajă din Thassos:
Romanca nemultumita de o plaja renumita din Grecia

Românii dau năvală în sezonul estival în Grecia, acolo unde cei mai mulți dintre ei se simt bine. Există și cazuri în care turiștilor le-a părut rău pentru alegerea făcută. O româncă spune adevărul despre Marble Beach din Grecia. De ce trebuie să eviţi cea mai cunoscută plajă din Thassos: „Este un calvar!”.

Româncă nemulțumită de excursia în Grecia. ”Cocktail apă chioară, cafea -doar ness la aparat din ăla care găsești în România cu 2lei”

Grecia este destinația preferată a multora dintre români vară de vară. Cei mai mulți sunt mulțumiți de condițiile din Grecia, începând cu cazarea și terminând cu mâncarea, însă sunt câțiva care nu sunt de aceeași părere.

Este și cazul unei doamne care și-a povestit experiența pe care a trăit-o în Grecia. Doamna recunoaște că Grecia este minunată, însă spune că are câteva probleme în special cu cea mai cunoscută plajă din Thassos.

Marble Beach, o destinație care nu merită efortul

Astfel, femeia a luat în discuție renumita plajă Marble Beach. Doamna scrie că această plajă este greu accesibilă, că drumul până acolo este mai prost ca un drum de țară din România, iar neajunsurile nu se opresc aici.

”Într adevăr Grecia este minunată, iar insula Thassos pentru mine este preferată. Sunt foarte multe locuri frumoase, nici nu avem timp să le vedem pe toate. Știu că fiecare cu gustul  lui, dar atâta este de lăudată marble beach, am văzut chiar comentarii ca se ajunge ușor acolo.

Dar măi oameni cu ce ajungeți voi la marble beach? cu avionul? nu am văzut nici un comentariu ca drumul ăla este neasfaltat, plin se hârtoape și durează 30 min câţiva km”,  a scris doamna pe forumul de Facebook-Thassos.

Marble Beach, o plajă foarte aglomerată

Turista a mai scris că și-a rupt oasele, dar și mașina pentru a ajunge la Marble Beach, plajă unde nu a găsit nimic din ce se aștepta. Odată ajunsă la mult lăudata Marble Beach femeia a fost total nemulțumită.

În afară de plaja aglomerată nevoie mare, nici ceea ce ar fi trebuit să găsească acolo, din punct de vedere al alimentației, nu a mulțumit-o pe turista noastră.

Marble Beach, plaja sandvișurilor

”Ne-a hurducăit de ne-a rupt oasele. Am  fărâmat mașinile pt o prăpădita de plaja aglomerată. Cu un băruleţ cu sandvișuri (nu altfel de mincarre decât sandvișuri  cipsuri, îngheţata), cocktail apă chioară, cafea -doar ness la aparat din ăla care găsești în România cu 2lei.

Dacă aveai nevoie să te clătești la duș trebuia să plătești după ce plătisem 15 euro de șezlong (noi eram 6) deci, rețineți, drumul spre Marble beach este un calvar”, a conchis turista nemulțumită.

Digisport.ro
Milionarul cu avion privat care merge cu metroul și autobuzul în București! ”Bă, ce sărac e ăsta, n-are mașină”
Stirile PROTV
Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive
PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
ProActual
Motivul pentru care bikini de damă au o fundiță în partea din față. Puțină lume știe adevărul
EVZ.ro
De ce a renunțat Teo Trandafir la prima căsnicie. Motivul e complet aberant
Spynews.ro
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Secretele satului legendar din Munții Șureanu: „Locuitorii își spun daci, au datini nemaiîntâlnite și porecle de animale”
BZI.ro
Voluptoasa Maria Tebieș, de la Insula Iubirii, a spus cum vrea să fie viitorul iubit! Ispita nu a fost încântată nici de Dany Boy și nici de Cornel
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Fostul „socru” al Prințesei Diana, acuzat de viol. Mohamed Al Fayed ar fi abuzat peste 20 de femei
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
El va fi viitorul președinte al României. Cine îi ia locul președintelui Klaus Iohannis
Capital.ro
Se află în plin divorț, dar au fost surprinși din nou împreună: „Se țineau de mână și se sărutau”
Avantaje
ELENA LASCONI, VIZITĂ SECRETĂ! A fost FOTOGRAFIATĂ pe ASCUNS
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arăta Ioana State de la Asia Express la începutul carierei de comediantă. Imagini cu ea de la prima apariție la iUmor
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro