O româncă din Italia a moștenit o avere colosală, dar nu poate intra în posesia ei. Problema uriașă pe care o întâmpină femeia

O româncă din Italia a moștenit o avere colosală, dar nu poate intra în posesia ei. Problema uriașă pe care o întâmpină femeia
De ce nu poate o romanca din Italia sa intre in posesia mostenirii primite de la fostul iubit

O româncă stabilită în Italia a primit cea mai mare veste a vieții sale. Femeia a moștenit o avere impresionantă, dar nu poate intra în posesia banilor, din motive șocante. Cu ce problemă s-a trezit peste noapte. Are legătură cu răposatul ei partener.

Motivul pentru care o româncă din Italia nu poate intra în posesia averii pe care a moștenit-o de la fostul iubit

O româncă de 55 de ani este în plin proces cu fostul ei cumnat, după ce fratele răposatului ei partener susține că iubita rudei sale de gradul I ar fi prezentat la notar un testament olograf fals al fostului partener, pentru a intra în posesia moștenirii pe care i-ar fi lăsat-o bărbatul.

Românca ar fi moștenit o avere fabuloasă, după ce regretatul ei partener i-ar fi lăsat o sumă de bani care să-i asigure o viață lipsită de griji, iar întreaga „aventură” s-a încheiat în fața judecătorului penal, cu o acuzație destul de serioasă venită din partea fratelui defunctului.

Este vorba despre averea unui fermier în vârstă de 60 de ani din localitatea Cellarengo, un afacerist care a murit acum doi ani, în urma unei boli cumplite, conform publicației italiene La Stampa.

La câteva zile după înmormantarea antreprenorului, iubita sa, o femeie de 55 de ani din România, a depus un act de succesiune olograf, în biroul notarului Luciano Ratti.

Potrivit spuselor femeii, românca spune că testamentul a fost scris de mâna fostului ei partener de viață, document oficial prin intermediul căruia fermierul oficializează dorința de a-i lăsa româncei pământul, casa, proprietățile și economiile strânse de-a lungul vieții.

Averea regretatului antreprenor se ridică la suma de 500 mii euro, sumă care i-a atras atenția fratelui defunctului. Pentru că regretatul afacerist nu s-a căsătorit niciodată și nu a avut copii, fratele său este singura rudă de gradul I rămasă în viață.

Pentru că românca și fostul ei partener nu s-au căsătorit civil niciodată, fostul ei „cumnat” susține că femeia nu ar avea dreptul, din punct de vedere legal, la averea lăsată de fratele său.

Mai mult de atât, bărbatul, asistat de avocatul Manlio Giattino, contestă documentul și o denunță pe femeie pentru fals în acte, susținând că testamentul nu ar fi veridic.

Procurorul Simona Macincia a înscris-o pe româncă în registrul suspecților și aranjează consilierea tehnică încredințată lui Luigi La Sala, fost șef al poliției științifice din Torino, care favorizează autenticitatea moștenirii.

Ce spun specialiștii despre veridicitatea testamentului

Fosta parteneră a regretatului fermier este susținută de avocatul Pasquale Demetrio:

„Sfatul nostru părtinitor, de la grafologul Claudio Rosellini, întărește teza de apărare. Scrisul a fost scris de mâna partenerului clientei mele, înainte de a înceta din viață.”, spune avocatul româncei de 55 de ani.

Pentru a dovedi autenticitatea testamentului olografic, consultanții parchetului și apărării au examinat numeroase alte acte scrise de răposatul antreprenor.

În primă instanță, procurorul Maccio a cerut ca dosarul să fie arhivat, dar fratele italianului s-a opus şi a cerut o audiere în faţa judecătorului de investigaţii preliminare Giorgio Morando, care va trebui să decidă dacă va semna decretul de achitare sau va dispune continuarea cercetărilor.