O recunoşti? Făcea furori cu frumuseţea sa în anii 2000. Era considerată femeia fatală, s-a schimbat!

de: Ioana Bucur
13 07. 2023

În anii 2000, era, fără doar și poate, una dintre cel mai fumoase femei ce apăreau pe micul ecran. Era considerată o adevărată femeie fatală, fiind admirată și îndrăgită de fani din toate colțurile lumii. Acum este însă aproape imposibil de recunoscut. Destinul ei s-a schimbat dramatic, a reușit să învingă o boală necruțătoare.

Actrița care făcea furori în anii 2000, de nerecunoscut

Au trecut mai bine de două decenii de când românii erau cuceriți de superba actriță. Rolul din serialul Ruby i-a adus faimă în mai multe colțuri ale lumii. În celebra telenovelă, juca o tânără cu aspirații sociale și materiale ambițioase și chiar periculoase.

Talentată, tânără, provocatoare, de o frumusețe răpitoare, Barbara Mori i-a cucerit pe cei din fața micului ecran.

Actrița s-a născut pe 2 februarie 1978, în Montevideo, Uruguay, într-o familie cu origini uruguaiene, mexicane, japoneze și libaneze.

După divorțul părinților, s-a angajat într-un bar, pentru a-și întreține frații. Acolo a fost descoperită de creatorul de modă Marcos Toledo, care i-a propus să lucreze pentru el ca model. La doar 17 ani, era independentă financiar.

„Dragostea pentru noi înşine, ne ajută și să relaționăm diferit, să ne respectăm deciziile și să nu le trecem cu vederea pentru a fi buni cu ceilalți. De multe ori în viața mea am spus da… deşi mă simțeam rău.. sau de teama de a nu fi respinsă, când în realitate, eu nu-mi doream. Dragostea pentru mine însămi, mi-a arătat că nu era nevoie să fiu acceptată de cineva, dacă eu mă accept așa cum sunt. Respingerea a încetat să mai fie o amenințare și am învățat să mă exprim, fiind sinceră cu mine”, a scris Barbara Mori într-o postare pe contul de Instagram.

Te-ar putea interesa și: Are 51 de ani, dar nu îi dai mai mult de 30! Thalia întinereşte, imaginile care o dovedesc

„Trebuie să accepţi că eşti o persoană care va îmbătrâni şi vârsta face parte din viaţa tuturor”

Viața ei s-a schimbat complet în momentul în care a primit un diagnostic devastator: cancer de col uterin. Timp de zece ani, s-a retras din actorie. După ce a învins boala și și-a recăpătat puterile, a revenit, jucând în producția mexicană Dos lunas, ce s-a bucurat de un succes uriaș la public.

La cei 45 de ani, Barbara Mori este de nerecunoscut. Artista este foarte activă pe platformele de social media, unde publică adesea fotografii ce strâng zeci de mii de aprecieri. Trecerea anilor parcă nu a lăsat nicio urmă pe chipul ei. Cu toate astea, puțini și-ar da seama că în imaginile din galeria foto de mai sus este aceeși actriță pe care au descoperit-o în telenovela Ruby. A renunțat la aparițiile provocatoare, etalându-și cu mândrie frumusețea naturală.

„Deodată ajungi la o vârstă la care te preocupă că totul începe să cadă şi nu poţi accepta şi vrei să arăţi în continuare tânără, dar trebuie să accepţi că eşti o persoană care va îmbătrâni şi vârsta face parte din viaţa tuturor”, a explicat actriţa.

Te-ar putea interesa și: Are 56 de ani, dar face furori în costum de baie. Cum arată acum una dintre cele mai frumoase actriţe din lume. Foto