26 iun. 2023 | 08:57

Are 56 de ani, dar face furori în costum de baie. Cum arată acum una dintre cele mai frumoase actriţe din lume. Foto

Monden
Are 56 de ani, dar face furori în costum de baie. Cum arată acum una dintre cele mai frumoase actriţe din lume. Foto
Are 56 de ani, dar face furori în costum de baie. Nu s-a lăsat niciodată intimidată de vârsta sa, dimpotrivă. FOTO

Vedeta de la Hollywood are 56 de ani, dar face furori în costum de baie. Nu s-a lăsat niciodată intimidată de vârsta sa, dimpotrivă, îmbrățișează fiecare moment al vieții exact așa cum este. Vezi cum arată una dintre cele mai frumoase actrițe.

Are 56 de ani, dar face furori în costum de baie

Este una dintre cele mai cunoscute figuri din industria de la Hollywood. Actrița și producătoarea în vârstă de 56 de ani a jucat, la începutul carierei sale, în telenovele și filme mexicane cu care s-a făcut remarcată în Statele Unite. Proiectul „Desperado”, din anul 1995, a propulsat-o pe artistă pe culmile succcesului.

În anul 2003, Salma Hayek, fiindcă despre ea este vorba, a fost prima femeie mexicană care s-a bucurat de o nominalizare la Oscar pentru cea mai bună actriță. Demersul revoluționar a avut loc după ce a jucat rolul Fridei Kahlo în filmul biografic „Frida”, din anul 2022.

Salma Hayek este cunoscută și în lumea afacerilor. În anul 2013, celebritatea a cofondat campania globală „Chime for Change”, împreună cu cântăreața Beyonce și casa de modă Gucci.

Este una dintre cele mai naturale celebrități, când vine vorba despre discuțiile legate de vârstă și aspectul fizic. La cei 56 de ani pe care îi are, Salma Hayek arată senzațional. Știe întotdeauna cum să își pună în evidență atuurile fizice, dovadă fiind și una dintre cele mai recente fotografii pe care le-a publicat, în costum de baie.

Salma Hayek: „Fiecare zi este prețioasă”

Actrița de la Hollywood este o fană a concediilor la mare. De fiecare dată când are zile libere, le petrece în natură. Nu de puține ori, vedeta împărtășește momentele frumoase din vacanțele sale cu internauții. Aparițiile sale seducătoare fac furori în rândul utilizatorilor online.

„Unor oameni nu le plac zilele gri, însă sunt de părere că fiecare zi este prețioasă. Învață să-ți adori săptămâna, indiferent de ceea ce-ți aduce în cale”, este mesajul notat de Salma Hayek, în dreptul fotografiei în care apare în costum de baie albastru pudră, ce poate fi vizualizată și în galeria FOTO a acestui material.

Are pielea întinsă și arată pur și simplu senzațional la cei 56 de ani pe care îi are. Nu se lasă deloc intimidată de vârstă, după cum a mărturisit chiar ea. Salma Hayek are o rutină simplă de îngrijire a corpului și a tenului, de la care nu se abate, însă, niciodată. Folosește apă de trandafiri și ulei de cocos pentru a se menține frumoasă.

Nu a apelat la botox și nici la peelinguri pentru a arăta bine. În schimb, produsele sale sunt pe bază de tepezcohuite, un ingredient procurat din Mexic, folosit în cazul victimelor arsurilor, fiindcă regenerează foarte bine pielea.

Parteneri
Ion Țiriac, internat într-un spital din Viena. Miliardarul acuză probleme de sănătate
Redactia.ro
Fără cafea sau duș dimineața. Cele 5 obiceiuri pe care dacă le aplici după ce te-ai trezit îți vor schimba restul zilei, conform Harvard
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Și-a făcut iubit cu nevastă și copii acasă! Artista a fost prinsă cu bărbatul însurat pe străzile din București! Incredibil!
Unica.ro
Liviu Vârciu, perderi de 1.000 de euro pe zi. Producția noului film l-a costat o avere
EVZ.ro
Văduva lui Gabi Stângău, copleșită de durere în ziua în care ar fi aniversat doi ani de la nuntă. Ce semn divin a primit Diana Berințan: „Ești cu mine mereu” / FOTO
Spynews
RUSIA a dat ORDIN României. Avem termen doar 4 zile. Moscova ne amenință direct
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
Răsturnare privind ADERAREA la SCHENGEN! ZI DECISIVĂ AZI
Mediaflux
Anamaria Prodan versus Laurențiu Reghecampf! Războiul continuă! Cei doi se văd față în față la Tribunal, acum
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Unde a plecat Mario Fresh după ce a confirmat despărțirea de Alexia Eram. Alături de cine s-a fotografiat artistul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro