05 oct. 2024 | 18:31

O nouă veste dureroasă pentru Oana Roman, după moartea mamei sale. Pe cine a pierdut vedeta acum: “Drum lin!”

Monden
O nouă veste dureroasă pentru Oana Roman, după moartea mamei sale. Pe cine a pierdut vedeta acum: “Drum lin!”
Doliu pentru Oana Roman

Oana Roman este în doliu, la șapte luni de la moartea mamei sale, Mioara Roman. Vedeta a postat un mesaj dureros pe internet. Pe cine a pierdut acum?

Oana Roman este în doliu

O nouă veste dureroasă pentru Oana Roman, la câteva luni după ce și-a înmormântat mama. Vedeta a făcut anunțul trist sâmbătă, 5 octombrie 2024, pe Instagram.

Oana Roman trece printr-o perioadă extrem de dificilă, marcată de pierderi emoționale dureroase. După ce, în martie 2023, și-a pierdut mama, pe Mioara Roman, vedeta a primit încă o lovitură grea.

Vedeta a anunțat pe rețelele sociale că a mai pierdut o persoană dragă, lucru care a adâncit suferința deja provocată de moartea mamei sale. Cuvintele ei sunt pline de durere și tristețe.

Fiica lui Petre Roman a postat un mesaj prețios pentru prietenii săi virtuali, îmdemându-i să nu mai amâne să se întâlnească cu persoanele dragi, asta pentru că ar putea fi prea târziu.

„Nu mai amânați să vă întâlniți cu oameni dragi, familie, prieteni, pe motiv că nu e timp. S-ar putea să nu mai reușiți să vă întâlniți niciodată. Acum câteva luni, m-am regăsit pe Instagram cu un vechi și drag prieten din liceu. Nu ne mai văzusem de peste 20 de ani. Am tot zis că ne vedem la o cafea să depănăm amintiri, dar am tot amânat. Ieri am aflat că a plecat dintre noi, brusc și tragic, la doar 50 de ani. Nu am mai apucat să ne vedem. Drum lin, Safi! Dumnezeu să te aibă în paza Sa”, a precizat Oana Roman pe Instagram.

Pierderea mamei, o rană încă deschisă

Oana Roman și-a pierdut mama în primăvara anului 2023, după o lungă luptă cu problemele de sănătate. Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman, a fost o prezență publică importantă, fiind apreciată de multă lume. În ultimii ani, însă, aceasta s-a confruntat cu probleme grave de sănătate, iar Oana a fost constant alături de ea, împărtășind adesea cu fanii săi frânturi din lupta pentru recuperarea mamei sale.

Decesul Mioarei Roman a lăsat un gol imens în viața Oanei, care nu a ezitat să-și împărtășească durerea public. Relația dintre cele două a fost una apropiată, Oana dedicând mult timp și efort pentru a o îngriji pe mama sa în ultimii ani. Deși vedeta a încercat să își găsească echilibrul după pierderea acesteia, doliul continuă să fie o parte semnificativă din viața ei.

Azi, Oana Roman a anunțat că a pierdut din nou o persoană dragă. Această nouă tragedie a adâncit durerea deja existentă din cauza morții mamei sale, iar vedeta a recunoscut că este un moment foarte dificil pentru ea.

Vedeta a fost mereu deschisă cu fanii ei, împărtășind multe momente personale pe rețelele sociale. Acest lucru i-a adus o comunitate puternică de susținători care îi sunt alături în momentele dificile. După ce și-a anunțat pierderea recentă, Oana a primit mesaje de compasiune și încurajare din partea celor care îi urmăresc activitatea.

Viața Oanei Roman a fost marcată de tragedii emoționale în ultimele luni, iar cea mai recentă pierdere nu a făcut decât să adâncească durerea resimțită după moartea mamei sale. Deși este o perioadă extrem de dificilă pentru vedetă, susținerea din partea comunității și a celor apropiați îi oferă sprijinul necesar pentru a trece peste aceste momente grele.

Parteneri
O mamă rămasă văduvă și-a crescut singură cei trei copii mici. Peste ani a fost abandonată de cei cărora le-a dat viață. Nici măcar atunci când s-a îmbolnăvit nu a fost vizitată. Drama prin care a trecut
Redactia.ro
Regele care și-a dezgropat soția și i-a obligat pe vasali să îi sărute mâna în ziua încoronării. De ce a fost ucisă superbă regină
Click.ro
Vremea se schimbă radical din acest weekend. Temperaturile scad după valul de ploi și vijelii
Digi24
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
A albit de tot și nu-l mai recunoști! În urmă cu câțiva ani, toate femeile visau la el. Acum pare altă persoană! Spune drept, îți dai seama cine e în poze?
Unica.ro
Un mare risc când zbori cu avionul. Poți să te trezești fără bagaje
EVZ.ro
Cum arată Lambada la aproape trei săptămâni de când a născut. Prima dragoste a lui Tzancă Uraganu l-a făcut tată de băiat pentru a doua oară / FOTO
Spynews
Se schimbă obligatoriu buletinul. România, obligată de UE. Decizie vineri, 4 octombrie
Capital.ro
Adrian Enache și Sorin Ovidiu Vântu, cei mai fericiți cuscri și bunici! Nepoțica lor a împlinit un an! “I-am făcut ziua, i-am rupt turta”. Cum se descurcă SOV cu cea mică
Avantaje
DONALD TRUMP dă o mare LOVITURA! S-a aflat cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE SUA
Mediaflux
Când va naște fiica Ralucăi Moianu. Mara Ancuța și Virgil Boglea au anunțat la petrecerea de cununie civilă că vor avea un băiețel
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cum arăta Andreea Perețeanu de la Asia Express, sezonul 7, în 2012. Ce nou proiect a început sora lui Carmen Negoiță
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro