13 mart. 2024 | 00:02

O nouă poveste de iubire la Survivor All Stars? Cine sunt cei doi concurenţi care s-ar fi îndrăgostit nebuneşte: „Pune-te pe masă”

Monden
O nouă poveste de iubire la Survivor All Stars? Cine sunt cei doi concurenţi care s-ar fi îndrăgostit nebuneşte:
Pe toată perioada competiției de la Survivor All Stars, cei doi au fost extrem de apropiați

Se înfiripă o nouă poveste de dragoste la Survivor All Stars? Doi dintre concurenții competiției din Republica Dominicană au o relație destul de apropiată, iar acest lucru a devenit un subiect de discuție în tabăra Faimoșilor. Este vorba despre Zanni și Ana Porgras. Deși au mai participat la Survivor și în 2021, se pare că relația lor a reînviat.

Ana Porgras și Zanni de la Survivor formează un cuplu?

Zanni (25 de ani) Și Ana Porgras (33 de ani) sunt iar în centrul atenției la Survivor. Câștigătorul Survivor 2021 și Ana Porgras, fostă concurentă în competiție în urmă 3 ani, par să aibă o relație amoroasă. De data aceasta, una asumată și fără rețineri.

În ediția cu numărul 25, difuzată marți seară, 10 martie 2024, Ana Porgras și Zanni au ridicat multe semne de întrebare. Faimoșii au reușit să câștige proba de recompensă, așa că premiul a fost unul pe măsură: un desert delicios și un masaj de relaxare făcut de expertele din zonă.

Momente tandre între cei doi concurenți

Dar Zanni nu s-a lăsat și a dorit mai mult, așa că a chemat-o pe Ana Porgras să continue masajul. Scenele dintre cei doi i-au pus pe gânduri pe colegii lor, care sunt de părere că între aceștia ar putea fi mai mult decât o simplă relație de amiciție.

„Am luat locul doamnei care făcea masaj pentru că nu s-a relaxat în totalitate (n.r. – Zannidache). Sper din tot sufletul să fi reușit să îl relaxez”, a spus Ana Porgras.

sursa foto: captură pro tv

În trecut, Zanni, câștigătorul marelui trofeu, recunoștea că s-a simțit atras fizic de Ana, dar nu atât de mult încât să-și dorească o relație cu ea.

„Da, uneori. Dar foarte puțin, nu reușeam s-o văd că pe o iubită, dar da… mă atrăgea. Nu maxim, încât să vreau sau să-mi asum ceva cu ea. E o față frumoasă”, declara Zanni despre Ana Porgras.

Ana Porgras nega că se iubește cu Zanni

Pe de altă parte, concurenta de la Survivor nega faptul că ar fi format un cuplu cu Zanni. Asta deși postase mai multe imagini cu el pe rețelele de socializare.
„Așa cum am spus, ne-am cunoscut la probele pentru „Survivor România și am început să comunicăm, la fel cum am făcut și cu ceilalți colegi. În timpul showului mi s-a confirmat că gândim cumva la fel. Eu îl susțin din tot sufletul, sper să fie în fruntea clasamentului. Sunt convinsă că prietenia noastră va continua.”, afirma și fosta gimnastă, pentru VIVA! 
Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Traian Băsescu tună și fulgeră. Cine i-a umilit finul
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Capital.ro
Mulţi români au nume de floare. Topul numelor care se serbează în Duminica Floriilor
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro