26 iul. 2023 | 11:51

O nouă lovitură pentru Elena Udrea. Dezvăluirile care o vor ”îngropa”: ”O criminală”

Politică
O nouă lovitură pentru Elena Udrea. Dezvăluirile care o vor ”îngropa

Un nume important din sport a făcut dezvăluiri care o vor „îngropa” pe Elena Udrea, aflată în prezent în detenție la Penitenciarul Târgșor. Fosta ministră a intervenit într-un dosar important, scăpându-i pe cei care au dezafiliat Craiova de închisoare, din motive de răzbunare politică.

Pe cine ar fi scăpat Elena Udrea de închisoare

Adrian Mititelu, dezvăluiri importante despre Elena Udrea. Patronul FCU Craiova nu s-a ferit să o numească pe fosta ministră „criminală”, susținând că își merită soarta. Ea a fost cea care, potrivit spuselor sale, a intervenit în cazul celor care au dezafiliat Craiova, scăpându-i astfel de închisoare.

Vinovații au greșit, a explicat Adrian Mititelu, însă nu au ajuns niciodată în situația de a răspunde în fața legii pentru faptele lor, tocmai datorită implicării Elenei Udrea, care controla DNA-ul la vremea respectivă, și i-ar fi scăpat de închisoare.

„Elena Udrea. I-a scăpat de pușcărie! Eu am fost inițial în audiență la procurorul Morar și omului nu-i venea să creadă când a aflat speța: cum adică, nu mai e echipa? Au distrus Craiova? Păi cum s-a putut așa ceva, că nu se poate?!

Erau toți din Comitetul Executiv la un pas de arestare, doar că s-a dus Udrea peste ei, că ea controla atunci DNA, și a schimbat tot. O criminală care își merită soarta! Procurorul Narița îmi spunea voalat: mergi la Parchetul General, la Kovesi, că e blocat tot aici!

Iar comisarul-șef Motoc: domnul Mititelu, nu mai ai nicio șansă cu fotbalul! Până la urmă, au făcut un rechizitoriu slab și i-au scăpat!”, a spus patronul FCU Craiova, într-o intervenție pentru publicația prosport.ro.

Cum a vrut să se răzbune pe Mititelu

Întrebat despre motivul pentru care Elena Udrea s-a implicat într-un dosar ce viza doar nume din fotbal, Adrian Mititelu a explicat că, în opinia sa, ce a făcut fosta ministră nu a reprezentat decât răzbunare politică, în circumstanțele în care patronul FCU Craiova l-a susținut pe Mircea Geoană.

Adrian Mititelu a explicat că a avut o simpatie personală pentru Mircea Geoană – pentru el, însă nu și pentru PSD. Așa s-a întâmplat că, în anul 2009, i-a făcut campanie la alegerile prezidențiale împotriva lui Traian Băsescu. În contextul dat, ziarul său a scris și despre afacerile Elenei Udrea în Craiova.

Fără să dea vreun ordin, după cum a susținut Adrian Mititelu, jurnaliștii care lucrau sub el au scris și despre afacerile fostei ministre, context în care aceasta l-a considerat dușman. Patronul FCU Craiova a mai susținut că cei care au votat dezafilierea Craiovei i-au cerut ajutorul Elenei Udrea.

În urma unui eveniment ce a avut loc la Severin, înainte de turul doi al alegerilor prezidențiale, când Adrian Mititelu i-a îndemnat pe români să voteze cu Mircea Geoană, în circumstanțele în care stadionul era plin de PDL-iști, au urmat multe măsuri dure.

Patronul FCU Craiova a susținut pentru sursa citată că a avut sechestru, conturi bancare blocate, din cauza cărora nu mai putea să facă niciun fel de mișcare. Deținea proprietăți, însă nu le putea folosi fiindcă erau blocate. Nici bani de benzină nu avea, potrivit spuselor sale.

Parteneri
S-a întors la marea iubire, fost fotomodel Playboy, după 20 de ani de căsătorie. Cine este soția lui Daniel Pancu
Redactia.ro
Ce a decis să facă Alin Oprea în plin scandal cu Larisa Uță. Face un nou testament și pune toți banii pe numele actualei soții! „Nu mai vezi nici 1 leu!” Ce pamflet a putut să scrie Medana: „A stat capră…”
Click.ro
Contre dure între Netanyahu și Macron privind fondarea statului Israel. „Un memento pentru președintele Franței”
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Cum a pus-o la punct pe Theo Rose fosta iubită a lui Anghel Damian! Vorbele grele pe care i le-a adresat
Spynews
Obligație pentru cei care stau la casă sau la bloc. Te lasă fără locuință. Nu ignora!
Capital.ro
Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret. Detaliile ieșite din comun de la ceremonie: „A fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată”
Avantaje
TRUMP, scos din MINȚI de un ACTOR celebru ROMÂN. A vrut să-i INTERZICĂ FILMUL!
Mediaflux
Cum poți contacta boala care te poate ucide în 48 de ore! Care sunt metodele de prevenție a meningitei meningococică
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Andrei Rotaru și-a acoperit tatuajul pe care l-a făcut identic cu cel al Diandrei. Cum a apărut în online și ce detaliu s-a văzut
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro