O nouă accidentare gravă la Survivor România. Anunțul trist făcut de Daniel Pavel: nu va mai putea juca

de: Bișinicu Andreea
26 01. 2023

După accidentarea gravă a lui Sebastian Dobrincu de la Survivor, motiv pentru care a fost descalificat din competiție, din considerente medicale, un alt Faimos este nevoit să stea pe bară, pentru a se reface pentru o perioadă îndelungată de timp. Despre cine este vorba.

Ionuț Iftimoaie, accidentat grav la Survivor 2023

În cadrul consiliului de eliminare de la Survivor 2023, în ediția de miercuri, 25 ianuarie, Daniel Pavel a făcut un anunț important legat de Ionuț Iftimoaie. Faimosul a suferit o accidentare la degetul mare de la mână, în urmă cu doar câteva ediții.

Daniel Pavel i-a anunțat pe concurenți că fostul luptător, momentan, își poate susține coechipierii de la Faimoși doar de pe bancă.

„Înainte să ne mutăm către partea de eliminare, am o veste care îl privește pe unul dintre Faimoși. Ionuț Iftimoaie, ai acuzat o durere la mâna stângă. Consultațiile medicului arată că ai nevoie de o perioadă mai lungă de recuperare, o perioadă în care nu vei intra pe traseu.

Ești pe banca Faimoșilor, însă îi susții doar de pe bancă. Ionuț, iată o accidentare care te face să stai pe margine pentru o perioadă. Cum simți această chestiune?”, a întrebat prezentatorul Survivor.

Citește și Ce face soția lui Ionuț Iftimoaie la fiecare emisiune Survivor România. Proceda la fel și la meciurile fostului sportiv EXCLUSIV

Faimosul, în pericol să plece acasă?

În urma analizelor medicale, specialiștii i-au recomandat lui Ionuț Iftimoaie repaus pentru o perioadă mai îndelungată de timp, echipa Faimoșilor suferind din cauza faptului că fostul luptător nu îi poate ajuta cu puncte aduse pe traseu.

„Așa este, în urmă cu câteva jocuri, acele butoaie minunate care ne-au dat atât de furcă nouă, mai ales Faimoșilor, practic, în momentul în care am greșit traseul și a trebuit să cobor înapoi pe plasă, mi-a rămas degetul mare de la mâna stângă în urmă și acesta a cedat.

De atunci am mai intrat pe traseu de multe ori, de trei ori chiar a fost cu succes, ceea ce îmi dă speranță că acum, cu mâna pusă în ghips, o să pot în continuare să ajut echipa.

Survivor este despre supraviețuire, înțeleg foarte bine situația, însă vreau ca să contribui la jocuri, mai ales jocul pentru provizii și imunitate.

Am foarte multă determinare, sunt un luptător, este o problemă, o tratez cu maximă atenție, dar lupta continuă.”, a declarat Ionuț Iftimoaie în consiliu.

Citește și Eliminare surpriză la Survivor 2023. Daniel Pavel a făcut anunțul neașteptat