O menajeră filipineză a ajuns la închisoare după ce a făcut asta, cu apa din toaleta angajatorilor săi

de: Anca Lupescu
30 09. 2021

O menajeră filipineză a făcut un gest îngrozitor. Femeia a fost condamnată la închisoare pentru fapta ei.

Ce a putut să facă o menajeră filipineză

O menajeră filipineză a folosit produsele angajatorului ei și a umplut recipientul de apă al familiei cu apă din vasul de toaletă.

Pentru fapta ei, femeia a fost condamnată la patru săptămâni de închisoare. Gozar Rose Magtanong are 32 de ani și a pledat vinovat pentru că a scuipat în apă și a furat produse cosmetice în valoare de sute de dolari de la angajatorii ei.

Se pare că femeia ar fi fost maltrată de cei care au angajat-o, iar ca răzbunare a decis să umple vasul cu apă potabilă al familiei cu apă din toaletă.

Filipineza a lucrat pentru un rezident permanent din Singapore, iar în luna iunie a anului trecut, angajatorul a observat că îi lipsește o cantitate mare din produsele cosmetice.

De asemenea, a observat că în cremele sale scumpe existau amprente de și urme de degete. Astfel, angajatorul a instalat camere de luat vederi în bucătărie și în vestiarul dormitorului.

Camerele de luat vederi au surprins totul

Imaginile au surprins-o pe Gozar folosind cremele de 28 de ori, din 29 iulie până în 8 septembrie anul trecut.

Produsele cosmetice valorau împreună aproape 800 de dolari. De altfel, Today a raportat că filipineza a scuipat într-un recipient din care familia a băut apă.

Asta nu e tot! Angajata a umplut vasul cu apă din care familia bea cu apă din vasul de toaletă în repetate rânduri.

Gozar a spus că a scufundat o cârpă, pe care a folosit-o pentru a șterge televizorul și mesele, în vasul de toaletă, apoi a strâns cârpa într-un vas, înainte de a transfera apa în ulcior.

Angajatorul, soțul și fiul ei au băut din acea apă, fără să știe. Se pare că femeia a început să facă aceste gesturi în septembrie 2019.

Femeia era maltrată la locul de muncă

Avocatul filipinezei a spus că menajera a fost supusă unui mediu nefavorabil, lucru care a împins-o să se răzbune.

„Motivele nu sunt expuse pentru a se absolvi greșeala, dar inculpata îndeamnă instanța să ia cunoștință de factorii de stres cu care se confrunta”, a spus avocatul femeii.

Se pare că Gozar ar fi fost maltratată, iar angajatorul i-ar fi interzis accesul la propriul ei telefon mobil, astfel încât femeia să nu își poată contacta familia.

Avocatul a mai spus că familia la care lucra îi ofera pâine și cafea dimineața, terci de ovăz la prânz și resturi la cină.

„A fost mustrată că a mâncat ouă în reședință. Cântărea aproape 40 kg când era angajată acolo. Când face greșeli, este certată cu un limbaj violent”, a adăugat  avocatul Liew, potrivit TODAY.

Femeia a fost condamnată la o lună de închisoare pentru faptele ei.