O mașină a Ambasadei SUA din București a accidentat o femeie în Voluntari. Detalii de ultimă oră

de: Anca Lupescu
25 01. 2022

O mașină care aparține Ambasada SUA la București a fost implicată într-un accident în urmă căruia o femeie a fost rănită. O persoană a fost lovită pe trecerea de pieton în Voluntari de către o mașină a Ambasadei SUA în București.  Poliția a confirmat accidentul printr-un comunicat de presă.

Accident în Voluntari cu o mașină a Ambasadei SUA

O femeie a ajuns la spital și primește îngrijiri medicale, după ce a fost lovită pe trecerea de pieton de către o mașină care aparține Ambasadei SUA din București.

„La data de 25 ianuarie a.c., în jurul orei 16:20, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier, pe bulevardul Pipera din Voluntari, soldat cu rănirea unui pieton.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Voluntari și ai Serviciului Rutier Ilfov, pentru efectuarea cercetărilor.

De asemenea, la locul producerii accidentului s-a deplasat un echipaj medical, care a transportat victima, respectiv o femeie, în vârstă de 42 de ani, la o unitate spitalicească, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto, respectiv o femeie, de 32 de ani, a fost testată cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.

În prezent, polițiștii Serviciului Rutier Ilfov efectuează cercetări, pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun”, se arată în comunicat.

O femeie a ajuns la spital

Femeia are 40 de ani și a fost luată de ambulanță pentru a i se acorda îngrijiri medicale. Accidentul a avut loc în Voluntari, Ilfov, iar autoturismul era condus de o femeie cu grad diplomatic.

Organele legii au ajuns la fața locului și au testat-o pe femeia de 32 de ani care conducea autovehiculul cu fiola, însă etilotestul a ieșit negativ.

În prezent, polițiștii Serviciului Rutier Ilfov efectuează cercetări, pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun, a transmis IPJ Ilfov.