Accident în lanț cu trei mașini pe un drum din Argeș. De vină a fost o vulpe, care a tăiat calea unui șofer

Accident în lanț cu trei mașini pe un drum din Argeș. De vină a fost o vulpe, care a tăiat calea unui șofer
Accident în lanț cu trei mașini în Argeș

Un accident în lanț, în care au fost implicate trei mașini, a avut loc pe un drum din Argeș. De urgență la fața locului au ajuns paramedicii de la SMURD. Din fericire, nicio persoană implicată în accident nu a fost grav rănită.

Vulpea a tăiat calea unui șofer

Șoferul unui autoturism a frânat brusc, după ce o vulpe i-a tăiat calea, iar un alt șofer, care venea din spate, a frânat și el la timp pentru a evita impactul, acesta aflându-se într-o dubă. Din păcate, cel de-al treilea șofer din coloană nu a oprit la timp și s-a izbit în dubă, care s-a izbit mai departe în prima mașină care a pus frână. În urma impactului, duba prinsă la mijloc s-a răsturnat în afara drumului.

La fața locului au ajuns de urgență paramedicii SMURD, care au constatat că niciunul dintre cei implicați în accident nu necesită internare în spital. Pe de cealaltă parte, vulpea care a sărit în fața mașinii nu a supraviețuit, ea fiind singura victimă. De la fața locului, paramedicii au plecat imediat ala un alt accident.

Accident grav cu două victime pe DN22A

În cursul zilei de astăzi, un bărbat de 42 de ani a părăsit partea carosabilă, moment în care a intrat cu mașina într-un copac aflat pe marginea drumului. În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat. Din păcate, o pasageră a decedat, iar șoferul a fost grav rănit. Acesta a fost transportat de urgență la spital, însă a decedat și el la scurt timp. Oamenii legii au întocmit un dosar de cercetare penală și continuă cercetările.

Un alt grav accident rutier a avut loc sâmbătă, la Constanța, unde o persoană a fost grav rănită, iar altele două și-au pierdut viața, după ce o mașină s-a răsturnat. Accidentul a avut loc în localitatea Nazarcea.

”Astăzi, 22 ianuarie, în jurul orei 11.54, polițiștii constănțeni au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe DJ 87, la ieșire din localitatea Nazarcea.
Din primele cercetări, un autoturism, în care se aflau 3 persoane, cu vârste cuprinse între 25 și 40 de ani, a părăsit partea carosabilă, rasturnându-se.

În urma accidentului rutier, a rezultat decesul a două persoane, precum și vătămarea corporală gravă a celei de-a treia. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, a transmis IPJ Constanța, sâmbătă.