O mamă și cele două fiice, umilite deși plătiseră bilete la clasa business. Ce au pățit îmbarcarea în avion

O mamă și cele două fiice, umilite deși plătiseră bilete la clasa business. Ce au pățit îmbarcarea în avion
O mamă și două fiice, umilite deși și-au plătit biletele de avion

O mamă și două fiice au tercut printr-un episod extrem de neplăcut pe aeroport. Deși au plătit biletele zborului pe care urmau să-l ia, nu au fost primite în aeronavă. Ce li s-a întâmplat femeilor?

O mamă și cele două fiice, umilite deși plătiseră bilete la clasa business. Ce au pățit îmbarcarea în avion

Huhana Iripa, 59 de ani, Tere Ashby, 37 de ani, și Renell Iripa, 28 de ani, erau pe punctul de a se îmbarca la zborul Thai Airways. Acestea doreau să ajungă la Bangkok la Auckland, dar au fost arestate de oamenii legii. Surorile, care se aflau la Bangkok, pentru operațiuni de slăbire, au spus că au fost „umilite” în fața celorlalți pasageri, după ce li s-a interzis să ocupe locurile rezervate clasei de afaceri, în valoare de 1150 dolari americani pentru fiecare passager unic.

Am mers la biroul de check-in destinat Clasei business, iar membrii personalului s-au uitat la noi, şi-au cerut scuze şi au spus că nu ne pot primi”, relatează una dintre cele 3 femei. Apoi, un alt membru al personalului de board le-a ieşit în faţă şi le-a spus că „sunt prea mari”. După aceea, o însoţitoare de zbor le-a măsurat talia şi, ulterior, le-a trimis la clasa economy.

O mamă și două fiice, umilite în aeroport.  Ce li s-a întâmplat?
O mamă și două fiice, umilite în aeroport. Ce li s-a întâmplat?

„Experiența mi-a provocat un șoc”

Nu m-am simţit niciodată până acum discriminată din cauza dimensiunilor mele, aşa că această experienţă mi-a provocat un şoc”, a mai adaugat doamna Iripa. Thai Airways a despăguit 197 de dolari americani pentru fiecare dintre ele, dar femeile au spus că nu este suficient, având în vedere umilirea intensă pe care au primit-o. Flight Center, agenția de turism unde au rezervat biletele, le-au oferit o rambursare completă.

În 2018, Thai Airways a interzis persoanelor cu o înălțime mai mare de 142 de centimetri de talie să zboare pe noul Dreamliner 787-900. Societatea este justificată pentru că centurile de siguranță cu airbag-uri integrate nu pot fi extinse în siguranță dacă această dimensiune este depășită. Familia Iripa spune că nu au fost informați la rezervarea biletelor și, mai important decât atât, la zborul cu dus Auckland, nu au întâmpinat nicio problemă. „Compania aeriană nu poate compromite siguranţa pasagerilor” a relatat Wayne Cochrane, purtătorul de cuvânt al Noii Zeelande pentru Thai Airways International

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI