O mai ţii minte pe Kelly Beverly Hills 90210? Cum arată Jennie Garth la 51 de ani. Foto

de: Mariana Olteanu
20 07. 2023

Beverly Hills 90210 a fost unul dintre cele mai urmărite seriale. La acel moment, frumoasa blondină Kelly a uimit publicul larg cu apariția sa. În vârstă de 51 de ani, Jennie Garth arată acum complet diferit, după ce a suferit o serie de transformări.

Cum arată Jennie Garth la 51 de ani?

Rolul interpretat de Jennie Garth i-a adus vedetei faima. Chiar dacă are 51 de ani, Kelly din serialul Beverly Hills 90210, frumoasa blondă care i-a furat prietenul celei mai bune prietene Brenda (Shannen Doherty) arată senzațional. Se pare că actrița nu a renunțat la părul blond. De asemenea, Jennie Garth se menține în continuare.

Între timp, actrița s-a căsătorit și a devenit și mama a trei fete. În anul 2018, blondina a ales să-și unească destinul cu  Dave Abrams, care la rândul lui este și el actor. De-a lungul timpului, actrița a continuat să se mențină. Secretul unui corp de invidiat constă și într-o alimentație sănătoasă.

Te-ar putea interesa și: Cum arată Jennie Garth la 48 de ani. Kelly Taylor din Beverly Hills 90210 a avut probleme cu greutatea

Ce dietă urmează Jennie Garth?

De când a fost diagnosticată cu osteoporoză, Jennie Garth a fost nevoită să urmeaze o dietă antiinflamatoare, bogată în antioxidanți și ingrediente pe bază de fructe, legume, cereale integrale, nuci si semințe.

„Dieta mea este în mare parte pe bază de plante, multe fructe de pădure, legume și multă salată.” – spunea actrița anul trecut pentru presa internațională.

Actrița a oferit mai multe detalii despre mesele sale zilnice. Se pare că nicio dimineață nu începe fără ovăz.

„La micul dejun mănânc ovăz cu lapte de migdale, iar deasupra adaug fâșii de migdale, afine, căpșuni, semințe de chia. Dar ovăzul îl mănânc chiar înainte să se înmoaie. Îmi place să fie crocant.

Pentru prânz, aleg o salată. Sunt zile în care pun tot ce găsesc în salată: avocado, roșii, nuci, iar pentru un pic de dulceață, îmi place să adaug măr verde.

La cină, meniul este unul divers. De cele mai multe ori, actrița optează pentru consumul de mâncare mexicană. Mai mult, majoriatatea meselor au la bază legume, fructe și semințe.

”La cină ne place mâncarea mexicană și, deși nu este cea mai sănătoasă, puteți face un taco cu multe legume. Îmi place brânza vegană și îmi fac o tortilla cu brânză vegană. care este preferata mea.

La desert sau ca gustare, răsfățul meu preferat de acum constă în migdalele acoperite cu ciocolată de la Trader Joe’s. Sunt o persoană „de faze” și trec prin faze când mănânc un anumit aliment, până mi se face rău.” – a dezvăluit actrița.

Te-ar putea interesa și: Cum arăta Vica Blochina înainte de a lucra la Melody. Cu greu o recunoşti. Unde l-a cunoscut pe Gigi Becali FOTO