O jucătoare de top din WTA a primit lovitura fatală de la iubit: „Simona Halep este favorita mea”

Simona Halep are mulți admiratori, inclusiv în circuitul ATP

Simona Halep s-a calificat în turul 2 la Roland Garros, după ce a învins-o pe Sara Sorribes Tormo, scor 6-4, 6-0. O va înfrunta pe Irina Begu în următoarea rundă, partidă programată în cursul zilei de miercuri. Casele de pariuri o văd pe Halep ca mare favorită pentru câștigarea titlului la această ediția de la French Open. Iar încrederea în jucătoarea din România vine și de unde probabil s-ar fi așteptat mai puțin.

Gael Monfils, iubitul Elinei Svitolina, a vorbit despre turneul feminin de la Roland Garros. A fost o discuție amicală în emisiunea Catch Up, inaugurată pe Twitch. Deși se afla chiar alături de Svitolina, Monfils a insistat asupra faptului că Simona Halep este favorita sa pentru turneul de la Paris în acest an. Deși jucătoarea din Ucraina este una dintre principalele rivale ale Simonei. Între ele au existat și multe partide tensionate.

Gael Monfils și Elina Svitolina formează cel mai mediatizat cuplu din lumea tenisului

Elina Svitolina i-a dat dreptate lui Gael Monfils și o vede pe Halep favorită la French Open 2020

„Trebuie să o spun, Simona Halep este favorita mea la Roland Garros. A avut o săptămâna extraordinară la Roma, mulți spun că ea este favorită pentru că nu…”, și-a început Monfils discursul, moment în care a fost întrerupt chiar de Svitolina.

Dar jucătoarea din Ucraina nu s-a arătat deloc deranjată, ba chiar a completat ideea lui Gael: „Pentru că nu știe cum să mai piardă. A câștigat la Dubai înainte de întrerupere, apoi s-a impus la Praga, iar acum la Roma. Putem vedea că e într-o formă bună”.

„A și câștigat trofeul la Paris, știm cât de periculoasă e Simona atunci când este pe un asemenea val de încredere, iar acest lucru o face favorită. A arătat un tenis foarte bun la Roma”, și-a încheiat Monfils ideea.

„Da, a jucat foarte bine, și-a câștigat meciurile de la Roma cu ușurință, iar acest lucru te ajută și te pune într-o stare mentală bună pentru că atunci când te impui mai ușor decât te așteptai ai încredere. E o jucătoare extraordinar de solidă și trebuie să fii foarte bine pregătită fizic pentru a o învinge. Am jucat de multe ori împotriva ei și știu cum e să evoluezi cu Simona e clar printre favoritele la trofeul de la Paris”, a mai spus și Svitolina.

Svitolina chiar o conduce pe Simona Halep la scorul confruntărilor directe. Este 5-4 pentru jucătoarea din Ucraina, favorită numărul 3 în acest an la French Open.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI