O femeie se mărită cu un bărbat mai tânăr decât copiii ei. Povestea uluitoare, cum a putut să mintă

Poveste desprinsă din filme. O femeie se va mărita cu un bărbat mai tânăr decât copiii ei

Sharon Hawkins, în vârstă de 50 de ani, se va căsători cu Perry Hopstein, în vârstă de 22 de ani. Cei doi și-au dat întâlnire după ce femeia și-a redus vârsta pe Tinder la 19 ani. Cuplul are în plan să-și unească destinele anul acesta, după doar un an de când s-au găsit prin intermediul aplicației de întâlniri.

Poveste de dragoste cu o diferență de 28 de ani. Femeia care se va mărita cu un bărbat mai tânăr decât copiii ei

Sharon Hawkins, divorțată și cu trei copii, intenționează să se mărite cu un băiat cu 28 de ani mai mic decât ea, după ce l-a întâlnit pe Tinder. Profesor de liceu, femeia este adesea confundată cu mama lui Perry.

„S-ar putea să fiu destul de mare pentru a-i fi mamă, dar nu vor lăsa asta să mă oprească să-mi ating fericirea. Perry și cu mine știm că suntem meniți să fim împreună și nu ne pasă ce cred alții”, a declarat femeia, potrivit mirror.co.uk.

Sharon a mai povestit că mariajul ei de 16 ani cu fostul soț, care avea o vârstă similară cu ea, s-a încheiat în 2015: „În ultimul an al relației noastre m-a surprins că furam priviri de la bărbați de 20 de ani de câte ori ieșeam. Am jurat să găsesc pe cineva mai potrivit pentru personalitatea mea spontană”.

„Fiica mea de 23 de ani a fost în regulă cu asta”

Ea și Royal Marine Perry s-au întâlnit în ianuarie 2020, după ce femeia și-a schimbat setările pe Tinder: „Am scăzut intervalul de vârstă până la 19 ani. Am scanat profilul lui Perry și mi-am dat seama că avea 22 de ani, ceea ce l-a făcut cu 28 de ani mai tânăr decât mine. Era, de asemenea, mai mic decât cei trei copii ai mei. M-a cucerit cu ochii lui albaștri pătrunzători, părul șaten și brațele puternice. Arăta ca un model. I-am zis că e o diferență mare, dar a spus că nu-i pasă”.

În următoarele câteva zile, Sharon și Perry au schimbat câteva mesaje, apoi ea l-a invitat acasă o săptămână mai târziu: „Era chiar mai sexy în realitate. Chiar dacă există o diferență atât de mare de vârstă, Perry are un suflet matur. Am avut o conexiune profundă. Din fericire, fiica mea de 23 de ani care locuiește cu mine a fost în regulă cu asta”. În săptămâna următoare, Perry s-a întors în locuința lui Sharon pentru a găti cina pentru ea și fiica ei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI