O femeie nevăzătoare și-a rupt glezna într-o groapă nesemnalizată din Cluj

O femeie nevăzătoare și-a rupt glezna într-o groapă nesemnalizată din Cluj
O femeie nevăzătoare și-a rupt glezna într-o groapă nesemnalizată din Cluj

O femeie din Cluj Napoca, nevăzătoare, a fost victima gropilor slab semnalizate din oraș. Aceasta s-a împiedicat și s-a ales cu o fractură de gleznă, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Gropile slab semnalizate, foarte periculoase pentru cetățeni

Femeia rănită a dat de înțeles că ar vrea să-i dea în judecată pe cei vinovați. În momentul de față, ea caută două domnișoare care au ajutat-o după ce s-a lovit la gleznă. În zona cu pricina se desfășoară un proiect amplu de modernizare a trotuarelor și a străzilor, însă în unele locuri nu sunt semnalizate corespunzător gropile.

Potrivit femeii, incidentul a avut loc la intersecția străzii Petofi Sandor cu Bulevardul 21 Decembrie 1918, în urmă cu câteva zile. Aceasta a povestit pe rețele de socializare ce i s-a întâmplat și că le caută pe cele două domnișoare care au ajutat-o.

„Sunt o persoană nevăzătoare. În data de 13 septembrie, în jurul orei 18:30, am căzut într-o groapă nesemnalizată în Cluj-Napoca, la intersecția străzii Petofi Sandor cu Bulevardul 21 Decembrie 1918. M-am ales cu o fractură la gleznă. Caut două domnișoare care m-au ajutat să ies din groapă. Vă rog să distribuiți postarea poate reușim cumva să le găsim. Am mare nevoie de ele ca martori. Vă mulțumesc!”, a transmis femeia pe rețelele de socializare.

Femeie oarbă din Botoșani, ucisă de iubit

Un bărbat, în vârstă de 48 de ani, și-a ucis concubina, apoi a stat două zile lângă cadavru în casă. Totul a avut loc în comuna Santa Mare din județul Botoșani. Femeia era nevăzătoare și a fost bătută după o criză de gelozie.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani a hotărât trimiterea în judecată a bărbatului în vârstă de 48 de ani din comuna Santa Mare, pentru comiterea infracțiunii de violență în familie sub formă omorului calificat. Întâmplarea a avut loc pe 12 iulie.

Botoșăneanul și-a ucis concubina, o femeie în vârstă de aproximativ 40 de ani, nevăzătoare. Bărbatul a fost în sat, unde a consumat băuturi alcoolice. În momentul în care a ajuns acasă, a făcut o criză de gelozie, și și-a ucis în bătaie concubina lipsită de apărare.

Aceasta avea mai multe răni, fiind lovită cu tot ce i-a venit la mână, ba chiar ar fi târât-o prin curte. Din cauza loviturilor, femeia a murit. Bărbatul a stat timp de două zile în casă cu trupul neînsuflețit. Cel care a anunțat Poliția a fost un vecin, atunci când a văzut că femeia nu mai iese din casă.