O femeie de 49 de ani a murit după ce a făcut prima doză de vaccin anti-Covid19. Familia este în stare de șoc

O femeie de 49 de ani a murit după ce a făcut prima doză de vaccin anti-Covid19. Familia este în stare de șoc
Femeie, găsită moartă în casă după vaccinare Sursă foto ilustrativă: Agerpres

O femeie de 49 de ani, recent vaccinată anti-Covid-19, a fost găsită moartă în apartamentul în care locuia, după ce nu a mai răspuns la telefon. În urma primelor verificări, femeia nu a avut parte de un final violent, iar medicii au ca singură pistă vaccinul făcut cu câteva ore înainte.

Ce au descoperit autoritățile

Valentina Bencini era originară din Montevarchi, dar locuia în San Gusmé, în municipiul Castelnuovo Berardenga, Italia. În urma morții sale, procurorii italieni trebuie să descopere cauza exacta a morții sale, pe care nimeni nu și-o poate explica. Aceasta făcuse prima doză cu vaccinul Moderna, cu o zi înainte, iar după aceea, trupul ei a fost găsit în casă de fostul iubit.

În urma efectuării necropsiei, medicul legist va trebui ca într-o perioadă de 60 de zile să ofere un răspuns clar cu privire la cauza morții sale și dacă aceasta are vreo legătură cu vaccinarea anti-Covid-19.

Valentina a fost găsită moartă în casă vineri, în jurul orei 12:00, de către fostul iubit. Pentru că acesta mai avea cheile de la casă, mama femeii l-a rugat să meargă să verifice ce se întâmplă, pentru că aceasta nu îi mai răspundea la telefon de câteva ore. Șocul a fost extrem de mare atunci când bărbatul și-a găsit fosta iubită moartă, fără urme de violență pe corpul ei.

Acesta a solicitat imediat ajutor specializat, astfel că o echipă de medici a sosit la fața locului. Din păcate, medicii nu au mai putut decât să decesul acesteia. Polițiștii au verificat, de asemenea, dacă există semne de intrare forțată în casă sau de violență pe trupul acesteia, însă oamenii legii nu au descoperit niciun astfel de indiciu.

Din acest motiv, ipoteza valabilă cu privire la moartea subită a femeii rămâne până la proba contrarie vaccinarea cu serul de la Moderna. Familia Valentinei a dorit să angajeze propriul medic legist, care a participat la autopsie şi care va trebui să stabilească și el dacă moartea femeii a avut legătură direct cu vaccinarea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI