O femeie aflată în vacanță la Ocna Sibiului, în comă după un incident la piscina hotelului. Ce s-a întâmplat acolo

O femeie aflată în vacanță la Ocna Sibiului, în comă după un incident la piscina hotelului. Ce s-a întâmplat acolo
Femeie în stare de comă după ce s-a înecat la piscina Sursă foto ilustrativă: observatorbn.ro

Momente îngrozitoare pentru o femeie, în vârstă de 78 de ani, care a fost la un pas să se înece în piscina complexului în care se afla cazată. La fața locului a fost solicitată intervenția medicilor, iar ulterior, victima a fost transportată la secţia UPU a Spitalului Judeţean Sibiu.

În ce stare se află femeia

Din păcate, bătrâna a fost preluată de medici în stare de comă, șansele de supraviețuire ale acesteia fiind neclare. Echipajul medical a efectuat manevre de resuscitare timp de 25 de minute, moment în care pacienta a prezentat puls. Cei care au sunat la 112 au fost chiar persoanele din jur, care s-au speriat de cele petrecute.

„SAJ Sibiu a trimis un echipaj tip C, cu medic, în localitatea Ocna Sibiului, unde o femeie de 78 ani s-a înecat în piscina unui complex din localitate.

Echipajul Ambulanţei a continuat manevrele de resuscitare iniţiate la faţa locului de către persoane din apropiere şi după aproximativ 25 de minute, pacienta a prezentat puls.

Pacienta a fost stabilizată şi transportată de urgenţă la UPU Sibiu în stare comatoasă”, au transmis reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Sibiu.

Un alt incident a avut loc la Târnava, tot în județul Sibiu, acolo unde un bărbat de 31 de ani s-a înecat încercând să traverseze un lac. Pentru a-l găsi, ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD, un echipaj de pompieri militari și barca pneumatică. În cele din urmă, trupul tânărului a fost scos la suprafață, acolo unde i s-au efectuat manevre de resuscitare, însă fără succes. După zeci d eminute de luptă cu moartea, medicii au declarat decesul.

Accident mortal în Mediaș

A fost un weekend plin de nenorociri în județul Sibiu, astfel că pe lângă evenimentele strâns legate de moartea persoanelor înecate se adaugă și accidente rutiere cu final tragic. În cursul serii de duminică, un bărbat în vârstă de 64 de ani s murit în urma unui accident desfășurat pe strada Titus Andronic. Potrivit ultimelor informații, bărbatul ar fi pătruns cu autoturismul său într-un TIR, având loc o coliziune soldată cu rănirea gravă a acestuia.

Atât un echipaj de la descarcerare, cât și un echipaj medical de la Ambulanța Mediaș au intervenit în încercarea de a salva victima. Din nefericire, după efectuarea mai multor manevre de resuscitare, a fost declarat decesul. Poliția investighează cazul pentru a descoperi cu exactitate cauzele accidentului.

Urmăriți Playtech.ro și pe