01 feb. 2024 | 23:46

O femeie a avut un adevărat șoc când a privit această poză de familie. A descoperit ceva terifiant

Diverse
O femeie a avut un adevărat șoc când a privit această poză de familie. A descoperit ceva terifiant
O poză de familie a ascuns un detaliu de-a dreptul terifiant. Femeia a avut parte de un șoc când a reanalizat imaginea.

Indiferent de crezi în fenomenele paranormale sau ești sceptic cu privire la ele, povestea unei mame care a depănat amintiri, reanalizând o fotografie din trecut, ar putea să îți provoace fiori pe șira spinării. Chiar fiul ei a avertizat-o că ceva este în neregulă cu fundalul imaginii. Foto

Descoperirea făcută de o femeie, când se uita la mai multe fotografii vechi

Într-o zi, A.H. se uita printre unele fotografii vechi, realizate la o petrecere în familie, depănând amintiri privind evenimentul privat. La un moment dat, a dat peste o imagine cu ea, fiul său Leo și fiica ei Chloe. Femeia a suferit un șoc când a realizat ce a văzut în imagine.

În spatele lor, în timpul realizării fotografiei, pândea cineva. Femeia de 42 de ani a spus că în stânga imaginii apare o siluetă neclară, un presupus bărbat în trening în legătură cu care fiul său a avertizat-o, când a făcut fotografia, că încerca să o omoare.

Citește și: Ce a păţit o femeie după ce a fotografiat mâncarea de la un restaurant. Greşeala care a costat-o zeci de mii de dolari

A trăit un real șoc când a văzut silueta bărbatului îmbrăcat în trening

A.H. habar n-avea ce se întâmpla, când la momentul realizării fotografiei fiul său a avertizat-o în legătură cu un bărbat îmbrăcat sport. Doar zâmbea pentru fotografie. Mamă a trei copii, femeia a declarat că a fost șocată și totodată speriată de silueta ce apărea în imagine.

Acum, A.H. spune că atitudinea și comportamentul ciudat ale lui Leo, fiul său, de la momentul realizării imaginii în cauză, când susținea că un bărbat în trening voia să o omoare, erau explicabile. Nimeni altcineva nu ar fi văzut așa ceva în locuința la care a fost susținută petrecerea.

A.H. și-a dus fiul, după experiența în cauză, la mai mulți medici. O angajată de la farmacie s-a declarat chiar îngrijorată de situația fiului său, Leo. Femeia nu l-a crezut atunci, însă astăzi, când vede fotografia, regretă că nu și-a ascultat copilul. A.H. spune că vede o fantomă în imaginea ce datează din 2010.

„El a spus că persoana pe care o vedea o să mă omoare”

„Îi arătam iubitului meu fotografii vechi de familie și imediat a întrebat ce era în prag. Am fost șocată. Silueta arată ca cea a unui bărbat. Pare că este într-un trening. În acea perioadă, Leo îmi spunea că a văzut un bărbat în trening și am ajuns să-l ducem la [medic] pentru că nu am văzut pe nimeni.

El a spus că persoana pe care o vedea o să mă omoare, așa că evident că eram îngrijorată de asta. Acum are sens că obișnuia să spună asta și îmi pare rău că nu l-am crezut în acel moment”, s-a exprimat A.H., pe Facebook, potrivit Mirror.

Citește și: Viața unei femei s-a transformat într-un adevărat film de groază, după ce a descoperit ușa din spatele peretelui casei. Ce a găsit acolo a înspăimântat-o

Cum a ajuns fotografia virală pe platformele sociale

A.H. a făcut publică fotografia pe platforma socială Facebook, unde utilizatorii online au recunoscut că este una terifiantă și șocantă.

Unii au încercat chiar să o explice, însă femeia insistă că singurul bărbat din locuința din Birmingham, unde a fost realizată fotografia la momentul petrecerii, era tatăl său – care făcea, de altfel, fotografii invitaților.

Parteneri
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea
Redactia.ro
Actorul legendar care a fost căsătorit cu cinci femei, dar a fost îndrăgostit toată viața de un bărbat
Click.ro
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Învârtită cu mac. Desertul pregătit de gospodinele din Bucovina
EVZ.ro
Adevărul despre Andreea Liptak, după 12 ani! De ce a plecat din televiziune! A fost sau nu dată afară!
Spynews
Lege deja data pentru TOATĂ ROMÂNIA. Aproape nimeni nu știe că ESTE obligatorie
Capital.ro
Cum se circulă corect pe autostradă. Titi Aur: "Așa trebuie circulat în condiții normale și corecte și legale și defensive și de bun simț"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Se ÎNGHEAȚĂ SALARIILE în 2024! ȘOC TOTAL în ROMÂNIA
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro